Aktivasyonlu EEG
Enjeksiyon Im
Epidural Steroid Enjeksiyonu
Epilepsi Tedavisi
Prof. Dr. Mustafa Çalık
Erken doğan bebeklerin veya riskli doğan bebeklerin nörolojik gelişim takibi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Uyanık EEG
Uyanık ve uyku EEG
X-Ray
Prof. Dr. Mustafa Çalık
Prof. Dr. Mustafa ÇALIK’a ait 55 adet uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış eser mevcuttur. Bunların yanı sıra çeşitli kurs ve eğitim toplantılarında Eğitimci ve konuşmacı olarak katılmakta ve bilgilerini paylaşmaktadır.
o....)
Mustafa Bey'den memnunuz. Kendisi için görüşlerim çok güzeldir. Herkese tavsiye ederim. Çocuğumun havale rahatsızlığından dolayı Mustafa Bey'e muayene olduk. Kendisi tedavi ve rahatsızlık sürecimizle alakalı bilgilendirmelerde bulundu.
m....)
Doktorumuza gittik ilgisinden ve tedavisinden memnun kaldık. Çocuğum baygınlık geçirdiği için kendisine muayene olduk. Mustafa Bey taleplerimize cevap verdi. Kendisi kafamızda soru işareti bırakmadı.
m....)
Mustafa Bey'den memnunuz. Çocuğum havale geçirdiğinde muayene olduk. Kendisi ile iletişimimiz var. Mustafa Bey cana yakın, işini bilen, iyi bir doktor.
a....)
Kendisinden çok memnun kaldık. Mustafa Bey kibar ve ilgiliydi. Çocuğumun konuşmasında gerilik vardı bütün tetkiklerimizi yaptırdı. Çok şükür hızlı ve iyi sonuçlar aldık. 2 defa hem muayenesine gittik hem de telefonla görüştük. Kendisi ve asistanı ile bilgi alışverişinde sürekli olduk.
t....)
Mustafa Hocadan memnunuz. Kendisi iyi, bilgili bir doktor. İlgilenmesinden gayet memnun kaldık. Çocuğumun ayağında ve beyninde sıkıntı vardı. Takiplerini kendisi sağlıyor. Emar istedi sonucu daha çıkmadı. Sonucumuz çıktıktan sonra tekrar muayene olacağız. Kendisi ile kontrollerimiz devam ediyor.
b....
Mustafa Hoca ile 8 ay öncesinde tanıştım. Hastamın epilepsi rahatsızlığı var kendisini önerdikleri için muayene olduk. Ben şahsım adına çok memnunum. Hastamın takibini kendisi sağlıyordu. 6 ay boyunca ilaç verdi. Tekrar kontrollerimize devam ediyoruz. Allah ondan razı olsun.
i̇...
Mustafa Bey bence gayet iyi bir doktor. Muayene esnasında gayet iyi aydınlattı. Hastalığımızın ne olup olmadığını bildik ve içimizdeki korkuyu giderdi o yüzden gayet iyi bir doktor. Çocuğum nöbet geçirmişti ilk başta farklı doktorlarla devam ediyorduk ama şimdi 2 aydır Mustafa Bey'in kontrolünde devam ediyoruz.
i̇...
Doktorumuz iyiydi. Kendisine teşekkür ederiz. Çocuğumun epilepsi rahatsızlığı için takiplerini Mustafa Bey sağlıyor. Kendisi süreç içerisinde bilgilendirmelerde bulunuyor.
i̇...
Mustafa Hoca iyi bir doktordur. Oğlumun epilepsi teşhisini kendisi koydu. 2-3 kere nöbet geçirmişti. İstanbul, Ankara'daki doktorlara gittik onlarda kendisi ile aynı şeyi söylediler. Kendisi için söylenilecek bir şey yok. En son 3 ay önce görüşme sağladık takiplerimize devam ediyoruz. İlaçlarını kullandığından beridir 6-7 aydır oğlum çok şükür nöbet geçirmedi.
mi...r
Mustafa hoca çok ilgili çok anlayışlı bu gün kadar bir çok doktora gittim kendisi gibi anlayışlı ve güzel anlatan bir doktor görmedim Allah razı olsun.Şehir dışından bir çok kişiye önerdim onlar da gelecekler çocuğum da epilepsi vardı Mustafa hoca aydınlattı.İlaç tedavisine başladık tedaviye devam ediyorum çok teşekkür ederim.
Mustafa Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Çalık, Çocuk Nörolojisi. Size Mustafa Çalık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Nörolojisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, X-Ray, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Tedavisi.
Mustafa Çalık adresi nerede?Mustafa Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uçaksavar Kavşağı Yeni Şehir Cad. Dayıoğlu Apartmanı No: 9/1 Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Çalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Çalık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Çalık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Çalık hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Çalık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Çalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Çalık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Çalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Çalık hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Çalık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.