Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No:75 Selin Sitesi D-Blok D:12 / Nilüfer, Bursa
Cinsel Terapi
Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Grup Terapisi
Hipnoterapi
Prolonged Exposure Terapisi
Uzm. Dr. Mustafa Canbazoğlu Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
a....a
Derin kaygı bozukluğu ile başladığım ve aralıklı olarak devam ettiğim doktorumdan Allah razı olsun. Kendinden emin tavırları ve ilgisi ile çok zorlandığım süreçte verdiği ilaçlar ile adeta nokta atışı yaptı.
bu...u
Mükemmel doktorum beni en kötü zamanımda yerden kaldırdı hayatım değişti sayesinde
ce...
Her gittigimde hangi sorunum varsa oyle dogru cumlelerle oyle aklimi acici konusuyor ki sonrasinda o sorunum beni artik kotu etkileyemiyor. Ve hic uzatmadan kafa karistirmadan net konusuyor ve tedavi icin dogru ilaclari veriyor ve ise yarayip yaramadigini takip ediyor gerekirse azaltip cogaltiyor yada kesiyor yada yeni ilac veriyor. Ve tedavisine son derece guveniyorum hem bir sorunum olursa cozecek doktorum var diye guvenliyim.
fa...a
Başkalarına verdiğim değeri kendime vermem gerektiğini anlamam için çok faydalı oldu tedavimi sonlandırdık doktorum da bende artık iyi olduğumu düşünüyoruz
n....ö
Öncelikle ilk defa bir Dr hakkında görüş bildirmeyi görev sayarak, önce kendi minnetarlığım,benim gibi çaresiz bir şekilde doktor-doktor gezip yok tansiyon,kalp, fibromiyalji,ozon,nöral terapi,yok gezen ağrı mı olur derken vaktini boşa geçirip hayat kalitesini düşürenler için yardımcı olmayı borç bildim.Mustafa bey’le yollarımızın kesişmesi 4 ay önceydi yine çok çaresiz olduğum,neredeyse acil’den hiç ayrılamadığım,bedenimde dolaşan bıçak saplanması gibi gezici ağrıların artık bende öleceğim düşüncesinin tavan yaptığı iş aile hayatımın kabusa döndüğü bir döneme denk geldi.Çok şanslıyım ki ilk psikiyatırım ve iyi ki Mustafa beyDaha ilk muaynemde o sakin ses tonuyla,ilk gelmeniz gereken yer burasıymış artık endişelenmeyin doğru yerdesiniz ve iyi olacaksınız demesiyle güven aşıladı ve öyle de oldu.Yazdığı ilaçları içtikten tam 2 saat sonra işime ve hayatıma geri döndüm.Kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyorum sayesinde.Gönül rahatlı ile herkese tavsiye ediyorum
tü...n
Son bir buçuk yıldır,farklı üç psikiyatriste gidip,tedavilerinden olumlu bir yanıt alamayınca,tam da artık ben bu durumdan kurtulamayacağım derken,şans eseri buldum Mustafa Bey'i.İlk görüşme çok olumluydu. İkinci randevuda asıl sorunu tespit edince,verdiği İlaçla sanki tekrar dünyaya geldim.Karanlık sona ermişti.Benim sorunum anksiyete değil de,yine anksiyetem olacak mı korkusuymuş,yani takıntısı.Mustafa Bey'i bulduğum için çok şanslıyım.Son görüşmemizde"Kendimi iyi hissediyorum" deyince,Mustafa Bey'in"Hayatın keyfini çıkarın artık"deyip,yüzündeki neredeyse benimkine yakın mutluluk,işini ne kadar severek yaptığını gösterdi bana.İyi ki varsınız Mustafa Bey işini sizin gibi severek ve titizlikle yapan doktorların daha fazla olması dileğiyle...
f.....
Mustafa Bey'e dikkat eksikliği problemim için gidiyorum. Kendisi gayet samimi ve ilgili bir hekim. Uyguladığı tedavi ile dikkat eksikliğimde oldukça azalma sağladık.
ze....
Mustafa Hocama, tedavi sürecindeki ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Tüm süreç boyunca yanımda olup hayat kalitemi arttırmaya yönelik çok önemli katkılar sağladı. Bir çok sorunumu beraber aştık. Kendisine çok teşekkür ederim.
or...e
Hocam ile 3 redevuyu gerçekleştirdim. İlk gittiğiim gün ile bu gün arasında dağlar kadar fark var.. Raydan çıkmış hayatım tekrar rayına girdi.Kimse ben gitmem demesin psikolojik destek çok önemli..Herkese tavsiye ederim.
ha...y
Mustafa beyden çok memnun kaldım kendisine üç aydır gidiyorum bu kısa süre zarfında epey ilerleme kaydettik üç ayda bu kadar olumlu sonuç almayı beklemiyordum kendimi çok daha iyi hissediyorum kendi alanında çok başarılı bir doktor teşekkürler Mustafa bey
Mustafa Canbazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Canbazoğlu, Psikiyatri, Psikoloji. Size Mustafa Canbazoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Grup Terapisi, Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Prolonged Exposure Terapisi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Hipnoterapi, Psikoterapi, Aile Terapisi.
Mustafa Canbazoğlu adresi nerede?Mustafa Canbazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No:75 Selin Sitesi D-Blok D:12 / Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Canbazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Canbazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Canbazoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Canbazoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Canbazoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Canbazoğlu ile Bulgarca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Canbazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Canbazoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Canbazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Mustafa Canbazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler