Merhaba ben Mustafa Cem Özbek; 1986 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldum. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi'ni kazandım ve 1992 yılında Tıp Doktoru unvanı aldım. İhtisasımı Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamladıktan sonra aynı hastanede uzman olarak görev yaptım. 2010 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde girdiğim sınav neticesinde Doçent unvanı aldım. 2010-2012 yılları arasında Başkent Üniversitesi Alanya Bölüm Sorumlusu olarak görev yaptım. 2012-2016 yılları arasında Ankara TOBB ETÜ hastanesinde, 2016-2021 yılları arasında ise Memorial Ankara Hastanesi'nde görev aldım. 2019 yılında KBB Profesörü unvanı aldım. 2021 Nisan ayından itibaren Ankara'da kendi özel muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Kulak cerrahisi ve kulak zarı tamirinde 2000 yılından bugüne kadar binin üzerinde kıkırdak timpanoplasti yöntemi ile ameliyat yaptım ve bu yöntemi ülkemizde ilk uygulayanlardanım. Bu konuda yurtiçi ve yurtdışı dergilerde yayımlanmış bilimsel makalelerim mevcuttur. Bu makalelerden biri olan, çocuk hastalarda kıkırdak kullanılarak zar kapatılması konulu 2009 yılında yayımlanmış olan makalem bugüne kadar 100'ün üzerinde atıf almıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış 50'nin üzerinde bilimsel yayınım bulunmaktadır. Koklear impantı (biyonik kulak) 2005 yılında Numune hastanesinde ilk uygulayan ekipte yer aldım. 2015 yılından itibaren genizeti ve bademcik ameliyatlarında koblator plasma yöntemini yine ülkemizde ilk uygulayanlardan biri oldum. Vertigo (baş dönmesi ), kulak çınlaması, kulak cerrahisi (kolestatoma dahil), çocuk kulak burun boğaz hastalıkları, genzi eti ve bademcik ameliyatları , kulak tüpü ameliyatları, burun eğriliği ve burun eti ameliyatları özel ilgimde olan alanlardır.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Demir Hayat Sigorta + 5 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Adenoidektomi

Bademcik Ameliyatı +19 daha fazla

Endoskopik Sinüs Cerrahisi

Geniz Eti Ameliyatı

Horlama Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Adenoidektomi

Cem Özbek hocama minnettarız. Gerek kliniğinde bizi ağırlaması gerekse ameliyat öncesi ve sonrasında kızımla ilgilenmesi çok güzeldi. 5,5 yaşında ki kızımın geniz eti ameliyatını yaptı. Her iki kulağına tüp taktı. Ameliyat çok başarılı geçti. Her sorumuzu içtenlikle cevapladı. Hırıltı sesiyle uyuyan kızım şu an mışıl mışıl uyuyor. Hocamıza ne kadar teşekkür etsek az kalır. Kullandığı yöntem sayesinde kızım çok rahat bir ameliyat geçirdi. Biz Kilis ilinden Cem hocam için geldik. Bizim için tüm olanakları sağlamaya çalıştılar. Her şey için tekrar tekrar teşekkür ederiz.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Geniz Eti Ameliyatı

4 yaşındaki oğlumuzun geniz eti büyümesi sebebiyle gece uykuları işkence olmuştu. Uyku apnesi ve bir yetişkin gibi horlaması vardı. Kaliteli uykuyu bırakın uyumakta dahi güçlük çekiyordu. Bademcikleri yüzünede 3-4 haftada bir ateşten hastanelik oluyorduk. Hocamız plazma yöntemiyle geniz etinden bizi kurtardı ve bademcikleri kesisiz ve kansız bir şekilde küçülttü. Sabah girdiğimiz hastaneden akşam güle oynaya çıktık. Her aşamada bizimle çok ilgilendi. Oğlum sayesinde artık rahat bir uyku uyuyor. Teşekkürler hocam iyi ki varsınız.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Otoskleroz Cerrahisi

İşitme kaybı ve otoskleroz tanısı sebebıyle uzun dr arayıslarım sonucunda tavsiye uzerine Cem hocamı buldum. Iyı kı de buldum.
Sag kulagımda bir anda olusan işitme kaybı hamileliğim süresince cok artmıs ve işitme cihazı kullanmaya baslamıstım. Hayat kalitem inanılmaz düşmüş ve cihazı kullanmakta cok zorlanıyordum. Hocam ameliyat onerdi ve etkili olacagını soyledi fakat riskleri vardı ve guzelce anlattı. Hiç bir dr a inanmadığım kadar inandım ve guvendim. Amelyat esnasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Baş dönmem dahi olmadı. 2 haftada duymam normallesti. Uzerinden 6 ay gecti suan tamamen normale donmus durumdayım. Tum tedavi sureci boyunca hep yanımda hep iletişimdeydi. Anlayısı, inceliği işindeki profesyonelliği ile birlikte benim için tam bir mucizeyi gerceklestırdı. Hocama ne kadar tesekkur etsem ne kadar dua etsem yetmez gibi geliyor. Onu tanıdıgım gune bin şükür…

U
Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Tüpü Takılması

Cem Hocamız ile 4.5 yaşındaki oğlumun tekrarlayan kulak iltihabı ve kulak sıvısı problemi sebebiyle tanıştık. Bize ayrıntılı bilgi vererek kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisi oldukça güleryüzlü, işinin uzmanı ve iletişimi kuvvetli bir doktor. Çocuğunuzu güvenle emanet edebilirsiniz.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Cem hoca benim hayatımı bana geri veren doktor olabilir. Sol kulak zarım totale yakın bir kısmı yoktu kemikçikler hasar görmüştü ve kemikçiklerde kronikleşmiş infeksiyonlar vardı. çok fazla araştırma yapmam gerekiyordu çnkü çok az duyuyordum . Sağ kulagımdan yılar evvel (2005) başka bi doktordan ameliyat olmuştum ve o kulağımda zaten farkedilir bir işitme kaybı vardı ve tüm yaşamımı sol kulagımla devam ettiriyodum ama onu da kaybetmeye çok yaklaşmıştım. sürekli söylenen kelimeleri tekrarlatıyor tekrarlatamadığım zamanlarda anlamış gibi yapıyordum insanlarla artık konuşmak istemiyordum. 3 yaşındaki oğlumdan sürekli yüksek sesle konuşmasını söylüyor o büyüdüğünde onun sesini hiç duyamacağımı düşünüp sürekli ağlamak istiyordum. toplumdan izole yaşam beni daha çok mutlu etmeye başlamıştı. anlaşılır konuşmayan insanlara karşı sinirlenmeye başlamıştım iş yerimde de sıkıntılar çekiyordum ve kendimi işimi bırakmak zorunda hissediyordum . cihaz mı alsam diye düşünüyordum ama onun da sıkıntılarının olduğunu biliyordum. Kısacası çaresiz çok kötü durumdaydım. Çok araştırdım çok doktora gittim ve sonunda cem hocayı buldum. iyi ki buldum. iyi ki Allah karşıma çıkardı. Bana kulağımın neden bu hale geldiğini birden neden bu kaybı yaşadığımı ayrıntılı ve mantıklı bir şekilde anlattı. içime çok sindi. Elinden geleni yapacağına, kulağımın kurtarılacak bir durumu varsa bunu yapacak tek kişinin cem hoca olacağına dair inancım tamdı. Artık hazırdım kısmetimde ne varsa o olacak deyip ameliyat oldum. çok güzel geçtiğini ameliyatımın içine çok sindiğini söyledi. İlk etapta pansumanlardan dolayı duymadığım için panik olup hocayı aşırı derecede daraltsamda:) sağolsun hep daha iyi olacağımı söyleyip beni rahatlatmaya çalıştı. ve şu an ameliyat olalı tam olarak 1 ay 3 gün oldu ve gerçekten ameliyat öncesi duymadığım sesleri artık duyuyorum. mutluyum güler yüzlüyüm hayat doluyum sanki. Artık herkese istediğim soruları sorup cevabını dinleyebiliyorum. Gerçekten abartı gibi gelebilir ama gerçekten hayata döndüm diyebilirim. Beni sadece duymayanlar anlayabilir. Cem hoca bu ülkenin gerçekten çok değerli bir doktoru çok şanslıyız ki onunla aynı ülkede yaşıyoruz. Onu çok seviyorum. Yapılacak bir şey varsa yapacağından emin olun. bu çok önemli ve değerli bir duygu.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Başdönmesi-vertigo nedeniyle başvurduğum Cem hocamızın hem yakın ilgisi, hem rahatlatıcı yaklaşımından, detaylı bilgilendirmesi ve yönlendirmesinden çok faydalandım. Hastaya empatiyle yaklaşıyor ve samimiyeti insana güven veriyor. Çok teşekkür ederim...

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

4.5 yasındaki kızımız uzun zamandır geniz eti ve bademciklerinden problem yaşamaktadı, tavsiye üzerinde Cem hoca ile tanıstık.Olağanüstü mütevaziliği, her daim ulaşılabilir olması ve bir çocukla bir bebekle en az ailesi gibi ilgilenmesi kendisine olan saygımızı bin kat daha arttırdı.Hocamızın tavsiyesi üzerine plazma teknolojisi ile kızımın geniz etini aldırdık ve bademciklerini de Küçülttürdük. Ameliyat sonrasını kızım hiç ameliyat olmamış gibi geçirdi.Cem hoca ve uyguladığı yöntem olmasaydı ameliyat sonrası çok zorlu geçebilirdi. Ameliyat sonrası ağrı veya baska bir komplikasyon olusmadı, hem çok hünerli bir hekim hem de çok değerli bir aile dostu kazandığımı düşünüyoruz, kendisine burdan sonsuz teşekkürler.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Mustafa Cem Hoca’ya arkadaşlarımın referansı ile 2018 yılında burun deviasyonu nedeniyle başvurmuştum. Hoca alanında başarılı olmasının yanı sıra insani vasıfları çok iyi olan bir doktordur. Bu özelliği benim için bir doktorda aradığım güven duygusu açısından en önemli özelliktir. Başarılı bir ameliyatın göstergesi olarak belirtmek isterim; Hoca’ya başvurmadan önce gittiğim birçok doktor burun eti büyümesi tekrarlar demişti. Olduğum ameliyat sonrası hiçbir şekilde et büyümesi gerçekleşmedi ve 2018 yılından bu yana çok rahat nefes alabiliyorum. Kısacası Mustafa Cem Hoca sayesinde nefes almanın ne demek olduğunu öğrendim. Bugün ise 6 yaşındaki oğlumun burun kanaması şikayeti ile başvurdum kendisine. Yeni muayenehanesine gittik otopark dahil hiçbir konuda sıkıntı çekmeden her zamanki sıcak iletişimi sayesinde kontrolümüzü olduk. Kendisine teşekkür eder yeni iş ortamında başarılarının devamını dilerim…

K
Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

2.5 yaşındaki kızıma bademcik küçültme ve geniz eti ameliyatı yapıldı. Sürecin başından sonuna kadar Cem hoca her an her dakika bizi bilgilendirdi. Aklımda hiç acaba Mı diye soru işareti kalmadı. İlgisi bilgisi yaklaşımı o kadar naif o kadar güzeldi ki. Ameliyat sonrası ağrı olmaması bir gün sonra rutin hayatımıza dönmemize neden oldu. Sadece beslenmemize dikkat ettik. Eskiden ağzı açıkta horlayarak uyuyan kızım şimdi hiç ses çıkarmadan sessizce uyuyor. Kısacası Cem hoca kızımın hayat kalitesini kazandırdı diyebilirim. Kızımdan sonra abimin de Cem hocaya ameliyat oldu. Şimdi sıra eşimde. Ailemizin doktoru iyki sizinle yolumuz kesişti hocam.

Konum: Prof.Dr. Mustafa Cem Özbek Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Cem bey ( oğlumun cem doktoru) alanında çok başarılı, çocuklarla iletişimi harika bir doktor.Kizimin ve oglumun geniz eti ameliyatını yaptı.Ameliyat sonrası normal bir randevuda eve doner gibi donduk.Oglum gezmeye gitmek yerine Cem doktoruma gidelim diyebilecek kadar çok seviyor diktorumuzu:)