Doç. Dr.
Mustafa Cemil Büyükkurt
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi,
Diş Hekimi
Bursa 2 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bursa, Bursa
Kemik Grefti
Küçük Cerrahiler
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Nilüfer/BURSA, Bursa
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Nilüfer/BURSA, Bursa
Aylardır gömülü yirmilik diş ağrısı çekiyordum ne içsem ne yapsam bir türlü ağrılarım dinmiyordu araştırmaya başladım bursanın en iyi çene cerrahı kimdir diye kime sorsam cemil büyükkurt önerisinde bulunmuştu dişçi fobisi olanda biri olarak cemil beye gittim etrafını kist saran gömülü diş ameliyatımı akabinde çürümüş diğer yirmilik dişimide çektikten sonra operasyonumu başarılı bir şekilde tamamladı uyuşmalar bitince ağrılar beklenen bişeyken ne ağrım oldu ne sızım oldu çok şaşkınım profesyonellik arıyorsanız tercih edeceğiniz kişi cemil bey olmalı şimdi korkularımdan ağrılarımdan eser yok diş ağrısını çeken bilir iyi ki ameliyat olmuşum sayenizde çok mutluyum hayattan zevk alıyorum saygılar
i̇...l
08.07.2019 tarihinde kist operasyonu oldum. Ve çok şükür beklentimin üstünde bir operasyonla sağlığıma kavuştum.Bir çok hekim gezmeme rağmen kafamda oluşan tüm endişeler ve soru işaretleri aydınlatıcı tavrı sayesinde silindi.
Başta hocam olak üzere URAL Diş Polik. ve tüm güler yüzlü çalışanlarına minnettarım. Elinize, emeğinize sağlık. Cemil hocamızın olması Bursa için büyük şans.
is...r
Kendisini çenemde bulunan kist ve gömülü diş için ziyaret ettim. Mustafa Hoca hastaları ile yakından ilgili ve bütün detayları anlatıyor. Sorduğunuz her soruya cevap veriyor. Gitmiş olduğum diğer bütün doktorlar riskleri önüme koydu ve beni başka başka doktorlara yönlendirdiler. Mustafa hoca riskleri söyledi ancak ben yaparım dedin. Gerçekten güven veren bir doktor. Kendisi Bursanın en iyi çene cerrahlarından. Operasyonumu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Elinize sağlık hocam
na...k
Mustafa Cemil Hoca gerçekten çok mütevazi güleryüzlü ve sabırlı bir diş hekimi uzmanı. Çok panik ve fobisi olan biriyim. İşlem öncesi ağladım bir sürü soru sordum. Hepsini sabırla cevapladı ve işlem hakkında bilgilendirdi. Gömülü 20lik diş çekimimi kısa bir sürede gerçekleştirdi. Ne ağrı ne sızı hiçbir şey hissetmedim. Eli gerçekten hafif ve pratik bir doktor. Benim gibi korkuyorsanız sakın ertelemeyin. Hiç düşünmeden gidin.
Allah razı olsun Hocam çok büyük bir dertten kurtardınız beni. Meslek hayatınızda başarılar diler herkese tavsiye ederim. Sayenizde dişçi koltuğunun korkulacak bir yer olmadığına ikna oldum.
bu....
20lik dislerimin cekilmesi gerekiyordu, bu yuzden BILIR DIS KLINIGI’ni tercih ettim. Herkes oldukca ilgili, Cemil bey ozellikle harika bir doktor. 20lik disimi saniyorum 5-10dk arasinda agrisiz acisiz bir sekilde cekti. Dis cekimi sonrasi yasayabilecegim her sey hakkinda bilgi verdi. Eli cok hafif ve cok bilgili. Henuz 24 saat gecmedi disim cekileli ama agrim sizim gecti ve kanamam durdu, kisacasi normal hayatima geri dondim. Hem doktorumuzu hem BILIR DIS KLINIGI’ni kesinlikle tavsiye ederim! Cok tesekkurler her sey icin hocam.
ay....
Uzun süre yaşadığım gömülü diş problemimden Cemil bey sayesinde kurtuldum. Öncesinde gittiğim iki doktor da kökün sinire yakın olduğunu, operasyonun riskli olduğunu, operasyon sonrası uyuşukluk kalabileceğini söyleyerek operasyonu yapmaktan çekindiler. Cemil bey ise riskin düşük olduğunu ve operasyonu yapabileceğini söyledi. Birkaç ay arayla yapılan iki operasyonla dört yirmilik dişim de (sağ alt ve sol alt gömülü) çekildi. Sonrasında da ne ağrı sızı hiç bir sorun olmadı. Cemil beye teşekkür ederim. Kendisi işinde uzman, kesinlikle güvenebilirsiniz.
he...i
Becerili ve ilgili, zor durumlarda dahi sakinliğini koruyor, saygılı ama arkadaşınız kadar yakın. İki yirmilik dişimi de kendisi çekti, hiç bir sorun veya komplikasyon gelişmedi. Gayet memnunum.
m_...e
Mahmut sarigul.
Ben ankarada cene nakli oldum.ameliyatim riskli ve zorlu gecti.bursada bircok disciyi gezdim dislerimi yapmaya kimse cesaret edemedi yaparım diyende tatmin edici bi açıklama yapmadi.cemil hocami buldum netten konustum.açıklamaları cok mantıklı ve güvenilir geldi.implant ve kemiktozu ameliyati yaptı.ellerine saglik hiç bi sorun yaşamadım gayet iyiyim ve cok memnunum.Allah razı olsun.
Mustafa Cemil Büyükkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Cemil Büyükkurt, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Mustafa Cemil Büyükkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Çene Implantasyonu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, 20'lik Diş Çekimi, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr).
Mustafa Cemil Büyükkurt adresi nerede?Mustafa Cemil Büyükkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer/BURSA Bursa
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Cemil Büyükkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Cemil Büyükkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Cemil Büyükkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Cemil Büyükkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Cemil Büyükkurt hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Cemil Büyükkurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Cemil Büyükkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Cemil Büyükkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Cemil Büyükkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Cemil Büyükkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Mustafa Cemil Büyükkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları