Projelerde Yaptığı Görevler :
1. EFC 10343 Save- Hip 2 Faz 3 çalışması. Kalça Kırığı Operasyonu Planlanan Hastaların Venöz Tromboemboli Proflaksisinde Enoksiparin ile AVE5026’nın Etkinliğini ve Güvenliğini Karşılaştıran Çok Uluslu, Çok Merkezli, Randomize, Çift Kör Çalışma, 2008-2009. (Araştırmacı)
2. EFC 10636 Save- Hip 3 Faz 3 çalışması. Kalça Kırığı Ameliyatı Geçirmiş Hastaların Uzatılmış Venöz Tromboemboli Proflaksisinde AVE5026’nın Etkinliğini ve Güvenliğini Plasebo ile Karşılaştıran Çok Uluslu, Çok Merkezli, Randomize, Çift Kör Çalışma, 2008-2010. (Araştırmacı)
İdari Görevler:
1. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi 2004-2016
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler:
1. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği
2. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi
Şuanda Bakırköy'de İncirli Caddesi üzerindeki muayenhanesinde hizmete devam etmektedir.
Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. Yavuzevler Mektep sk., No. 1-2/4 A-Blok Kat 3 Daire 5, İstanbul
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Mustafa Cevdet Avkan Muayenehanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Omurga Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
n....n
2005 Yılında Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ameliyat oldum.Kalçamda kist vardı.O zamanlar 12 Yaşında küçük bir çocuktum bana başka hastanelerde yürüyemezsin dediler Fakat tavsiye üzerine gittiğimiz Cevdet Bey sayesinde tekrardan hayata tutundum. Şimdi 30 Yaşında bir yetişkinim ve her zaman kendisini anarım. Kendisi dünyalar tatlısı,merhametli,hastalarıyla ilişkisi olsun herşeyiyle mükemmel.O zaman bana verdiği destek ve moral konuşmasını da asla unutmam. Kariyerinde çok başarılı bir Doktordur. Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim.
se...n
Sevgili Hocama tavsiye uzerine gittik.annemin kireclenmeden dolayi cog agri duydugu dizlerine protez yapti ve agrilarindan kurtuldu. Ilgi alaka ve takibinden son derece memnun kaldik. Herkese tavsiye ederim.
sü...e
Nisan 2015 'de diz protezi ameliyatı oldum ve söyleseler inanmazdım ama ertesi gün destekle yürüdüm. Haziran ayında tüm ağrılarım geçti , artık rahatlıkla yürüyebiliyorum. Sn.hocam gerçekten hastasını dinleyen ve yapılması gerekenleri samimi bir şekilde anlatan çok başarılı bir doktor, kendisine çok çok teşekkürler ediyorum
il...n
Sevgili hocamız 8o yaşındaki anneme kimsenin cesaret edemediği omurga ameliyatını başarılı bir şekilde yaparak , sağlığına kavuşmasını sağladı....Kendisine çok teşekkür ederek başarılarının devamızı dilerim. aYRICA BUGÜN tIP bAYRAMI NEDENİYLE gününü kutlarım.
mi...r
Başarılı, ilgili bir hekim.Sabırla hastasına yaklaşıyor, cesaret veriyor. Titizce, özenle çalışıyor.
me...k
Kızım DOÇ.DOK.M.CEVDET AVKAN tarafından Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde SKOLYOZ ameliyatı oldu.Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.DOÇ.DOK.M.CEVDET AVKAN,UZM.DOK.ERDOĞAN MERİH ve ekiplerine çok teşekkür ederim...
bu...u
Kendisinden okadar cok memnunum kı o dunyalar tatlısı bır ınsan ve kariyerinde oldukça başarılı bırı Kendisiyle gurur duyuyorum.
şü...z
iyi günler ben doktorum hastasıyım .diz ağrılarım vardı .ameliyat oldum.ALLAH çok şükür ağrısız bir hayat sürüyorum ona binlerce teşekkürler iyi onu tanıdım. yakınlarıma değil dünyadaki herkese tavsiye ederim.insan ayrımı yapmayan ilk önceliği hastasını iyileştirmek maddi çıkar düşünmeyen mükemmel bir insan.herkese sağlıklı günler dilerim.
Mustafa Cevdet Avkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Cevdet Avkan, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mustafa Cevdet Avkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Mustafa Cevdet Avkan adresi nerede?Mustafa Cevdet Avkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. Yavuzevler Mektep sk., No. 1-2/4 A-Blok Kat 3 Daire 5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Cevdet Avkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Cevdet Avkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Cevdet Avkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Cevdet Avkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Cevdet Avkan hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Cevdet Avkan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Cevdet Avkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Cevdet Avkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Cevdet Avkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Cevdet Avkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Cevdet Avkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları