Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Skolyoz Tedavisi
Unutkanlık
İnme Rehabilitasyonu
Mustafa Çıbık Danışmanlık Merkezi (Önem)
Konya’da Özel Eğitim Kurumlarında ve Hastanelerin ‘Fizyoterapi ve Rehabilitasyon’ polikliniklerinde görev almıştır.
Lisans eğitimini takiben ‘Dry Needling, Graston Technique, Manuel Terapi ve Osteopatik Disregülasyon Eğitimi, Visseral Disregülasyon Eğitimi, Soft Chiropractic Manipulatio Eğitimi, Erkek Sağlığı Eğitimi, Radyoanatomi Eğitimi, Fonksiyonel Tıp Kadın Hormon Düzensizlikleri ve Hormon Replasmanı Eğitimi, Fonksiyonel Tıp Kardiometabolik ve Mitokondri Eğitimi, Fonksiyonel Tıp HPA Aksı - Tiroid ve Erkek Hormonları Eğitimi, Fonksiyonel Tıp Detoksifikasyon ve Nörokognitif Sorunlar Eğitimi, Fonksiyonel Tıp Gastrointestinal Yaklaşımları Eğitimi, Mikrosistem Refleksoloji Eğitimi, Fizyoterapide Akupunktur Yaklaşımları Eğitimi, Pilates ve Hamile Pilatesi Egzersizleri, Fasyal Distorsiyon Model’ eğitimlerini almıştır.
r.....
Mustafa beye vertigo şikayetiyle başvurdum. Vertigo şikayeti için öncesinde bir çok doktorla görüştüm ama hiç bir sonuç alamadım. Seanslara başladığımızdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Tedavi sürecim hala devam ediyor.
Kendisi işinde ve alanında çok başarılı,hastalarıyla çok ilgilidir. Bu süreçte hem şifalandık hem de bilgilendik. Kendilerine çok teşekkür ederim.
sa...
Skolyozum vardı biraz uzun süren detaylı tedavi sonucunda daha iyiyim. Seanslar oldukça detaylı ve ilgili geçiyordu. Kendisine teşekkür ederim.
üm...
Mustafa hocamla tanışmadan önce skoyozum vardı dışradan görünüm olarak çok barizdi ilk seyansıma gitigimde isteksizm düzelebileçegini düşünmüyordum çevremdeki kişiler sürekli neden dik durmuyorsun sırtın çok kötü gözüküyor kanbur olursun bu şeklide durmaya devam edersen, gibi bir çok söylenti duyuyordum bunlarda benim ister istemez canımı sıkıyordu. Taki Mustafa hocamla tanışınçya kadar işinin hakkıyla yapan tek kişi diye bilirim enerjisinden bahsetmiyorum bile hastasının iyleşmesi için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Spor yapmama rağmen skoyozum vardı. Yanlış spor, yanlış hareket, yanlış duruş. Hocam bana yapmam gereken harketri vermişti, onları yapıyrudum düzenli olarak yapeken çok zevk alıyorumdum terapi gibiydi. Artık gün geçtikçe duruşum düzelmişti, oturmuşum sırtımda agrımıyordu. Yakınlarım ne yapıtında duruşun düzeldi diye sorular soruyorlardı, insanların başıkı degişmişti aynaya baktığımda çok mutlu oluyordum. Durşum eskisi gibi deglidi oturmuşum, duruşum çok farklıydı. Bir fizyoterapisiten daha fazlası diye bilirim.,işini aşkla yapan kişi hocama çok ama çok teşekkür ederim
Merhabalar kolumdaki geçmeyen ağrı sebebiyle gittim. Tek seansta şükürler olsun geçti. Mustafa Beye ve beni güler yüzle karşılayan tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
g.....
Sırt ağrısı şikâyetim vardı nefes alırken nefes almakta güçlük çekiyordum Mustafa beye seansa geldikten sonra şikayetlerim büyük bir ölçüde düzeldi hem omuz ağrılarım hem sırt ağrılarım düzeldi herkese tavsiye ederim.
k.....
Oğlum bir kaza sonucunda cam kesiginden dolayı bileğinden tendon ameliyatı oldu. Sol yüzük ve serçe parmağı kullanamaz hale gelmişti. Ameliyattan sonra 1 ay boyunca kolu alçıda kaldığı için kolunu ve elinide kullanamaz hale geldi. Doktorunuz fizyoterapiye lhtiyacimiz olduğunu söyledi, mustafa hocamla tanışıp tedavi sürecimiz başladı, 1 ay boyunca hocamız tedavi uyguladı ve sonuç olarak oğlum elini eskisi kadar kullanabiliyor ve eski hayat kalitesine kavuştu. Mustafa hocama çok teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ederiz..
ö.....
Mustafa Beye yoğun bel ve sırt ağrılarım üzerine başvurdum. Şu ana kadarki süreçten oldukça verim aldım , tedavi sürecimde ağırlarım tamamen geçti , egzersizlerle sürece devam ediyoruz, problem yaşayan herkese tavsiye ederim.
a....
Çocuğumdaki baş dönmesi ve bulantı şikayetiyle Mustafa Bey'le görüşme sağladık. Kendisinden 1 sene danışmanlık hizmeti aldık. Seanslarımızdan sonra şikayetleri azaldı. Mustafa Bey hareket yaptırıyor, makineyle işlemler yaptırıyor. Ne şikayeti varsa yardımcı oldu. Mustafa Bey çok iyi bir uzman. Aileden birisi gibi. Kendisinden almış olduğumuz hizmetten çok çok memnunuz. Birçok yere gittik ama bilemedikleri gibi farklı ilaç tedavileri yapıyorlardı.Hiçbir sonuç alamamıştık. Mustafa Bey'in tedavisinden sonuç aldık.
ü.....
Mustafa bey ile tanışmam buradaki yorumlar sayesinde oldu iyi ki tanımışım. Umarım benim sayemde de siz şifa bulursunuz.
İlk geldiğimde vücudum kaskatı aşırı gergindi vücudum kendine geldi şimdi ne sırt ağrım nede boyun ağrım kaldı. En önemlisi vertigoyu tetikleyen boyun ağrılarım bitti şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Asıl buraya geliş amacım vertigo hastalığı içindi,gitmediğim doktor kalmamıştı ama şimdi çok iyi hissediyorum çok şükür. Ellerine Allah dert vermesin Allah razı olsun kendisinden bilgili ve tecrübeli ve cana yakın bir insan.... Konya'da başka yok bu dalda bana göre. Kesinlikle tavsiye ederim.
Mustafa Bey'in enerjisini çok seviyoruz. Doğumda belime vuralan iğne dolayısıyla ağrılarım oluyordu.Bu yüzden fizyoterapi seansı aldım. Allah kendisinden razı olsun. Onun sayesinde çok güzel yerlere geldim. Kendisi mesleğini çok seven ve son derece memnun kaldığım bir uzman. Konya'da gitmediğim yer, yapılmayan tedavi kalmamıştı ama Mustafa Bey'in tedavisi kadar memnun kalmamıştım.
Mustafa Çıbık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Çıbık, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mustafa Çıbık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Gelişim Geriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Mustafa Çıbık adresi nerede?Mustafa Çıbık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Buhara mah. Barış Cad. No:5 Selçuklu/Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Çıbık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Çıbık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Çıbık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Çıbık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Çıbık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Çıbık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Çıbık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Çıbık hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Mustafa Çıbık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Çıbık hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Çıbık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.