Adenoidektomi
Orta Kulak Ameliyatı
Otoplasti
Rinoplasti
Özel Kayseri Lazergöz ve KBB Hastalıkları Cerrahi Tıp Merkezi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Tonsillektomi
İşitme Testi
sı...a
Mustafa hocama yaklaşık 8-10 sene önce bademcik ameliyatı oldum o kadar başarılı bir hekim ki kesinlikle herkese tavsiye ediyorum çocukluğumdan itibaren hiç geçmeyen bir boğaz ağrım vardı ameliyat ile birdaha boğaz ağrısı nedir unuttum gitti çok şükür ameliyat sonrası da sürekli ilgilendi herşey için çok teşekkür ederim hocam iyiki yollarımız kesişmiş saygılar sevgiler :)
ay...
İyiki Mustafa hocaya gitmişim 10 senedir kulladığım spreyden kurtardı beni. Artık geceleri uyuyamaz hale gelmiştim burun akıntısından 15 dakikada alerjik nezleden kurtardı beni o kadar dua ediyorum ki ilgisi alakası müthiş hastasıyla
a....ö
Nefes alamıcak duruma gelmiştim resmen Ve hocamın yaptıgı tedavı sayesınde derin derin nefes alabılıyorum artık , çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim, Böyle deneyimli böyle donanımlı hekimler hep varolsun cok sagolun hocam.
k.....
Mustafa Bey'e kulak çınlaması ile gittim. Kulaklarıma baktı ilaç yazdı haftaya gel dedi. Başka doktara gittim ani iştme kaybımın olduğunu odiyo testiyle anladı ve Mustafa Bey'in niye odiyometri testine sokmadığını sordu. Kulak doktoruna gidiyorsunuz çınlama ile odiyo testine sokmuyor. Ltf doktor tercihi yaparken dikkat edein.
Ben burun ve bademcik ameliyatı oldum.Çok başarılı geçti,çok memnunum.Ameliyat sonrası baya ilgilendi,peşimi bırakmadı.Yüzü güleç,sert biri değil,işinin ehli, başarılı.Sağlığım yerine geldi,ben çok memnun kaldım. Burnumdan ameliyat oldum. Tıkanmalarım açıldı,geceleri daha rahat uyuyabiliyorum.Memnunum.
Konusunda uzman tecrübeli,hastalık sonuçlarında doğru tedaviyi uygulayarak hastasının iyileşmesini sağlayan hocamız.Kulağımda işitme sorunu vardı.İlaç tedavisiyle sorunum çözüldü.Şimdi daha rahat duyabiliyorum. Yıllardır, çocukluğumdan beri gittiğim doktorum.En beğendiğim yönü teşhis koyup doğru tedaviyi uygulaması.
Ben Mustafa Bey'i senelerdir tanıyorum.Tüm eşime,dostuma tavsiye ediyorum.Hem insan olarak hem de doktor olarak memnunum.Benim kulağım geçici bir süre kapanmıştı, bu nedenle gittim.Kendisi saygı duyduğum,arada gidip kahvesini çayını içebileceğim kadar saygı duyduğum bir doktor.Şimdi tedavi sonucunda daha rahat duyabiliyorum.Saman kaçmıştı kulağıma, bu temizlendi.Şimdi daha rahat duyabiliyorum, sağlığıma kavuştum.
Ben 2 ay önce bademcik ameliyatı oldum.Çok memnun kaldım.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.İyileşme sürecimden,ilgisinden memnun kaldım.İyileşme sürecim kısa sürdü,hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Mustafa Bey yıllardan beri doktorum.Olumlu enerji aldığım bir insan.Mustafa Bey beni her konuda farklı branşlara yönlendiriyor ve sonuçlarından memnun kalıyorum.Benim sinüzitim vardı,boğazımda enfeksiyon vardı. Bununla ilgili Mustafa hocaya gittim.Tedavi oldum,faydasını gördüm. Aile doktorumuz oldu.
Kendisinden çok memnun kaldım.Doktorumuzun verdiği hizmetten çok memnun kaldım.İlgi ve alakası çok iyi.Kendisine çok teşekkür ederim.Kulak zarı yırtığı ve kulak tıkanıklığı vardı.Kulağı yıkadı,ilaç tedavisi uyguladı ardından.Vermiş olduğu tedavi çok iyi geldi,rahatladım.
Mustafa Cıngıllıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Cıngıllıoğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Mustafa Cıngıllıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Rinoplasti, Otoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Burun İçi Radyofrekans, Miringotomi, Adenoidektomi, Tonsillektomi, Baş ve Boyun Cerrahisi, Kulak Temizleme.
Mustafa Cıngıllıoğlu adresi nerede?Mustafa Cıngıllıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Mehmet Özhaseki Blv. No:60 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Cıngıllıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Cıngıllıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Cıngıllıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Cıngıllıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Cıngıllıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Cıngıllıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Cıngıllıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Cıngıllıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Cıngıllıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları