On Dokuz Mayıs Mh. Sümer Sk. Zitaş Blokları D:2 No:7, Kadıköy, İstanbul

Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı

Tüp Mide Ameliyatı

Şeker Ameliyatı

Flash Cure Med

Op. Dr. Mustafa Coşkun, 1992 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA), Askeri Tıp Fakültesi’ne girdi ve 1999 yılında mezun oldu. 2002 yılına kadar Ağrı 12. Mekanize Piyade Tugayı’nda revir tabibi, sağlık bölüğü komutanı ve sağlık şube müdürü olarak görev yaptı. 2002 yılında Tıpta Uzmanlık sınavını başarıyla geçti ve GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde 4 yıl Genel Cerrahi Uzmanlığı eğitimi aldı.

Türkiye’de askeri hastanelerin kapatılmasından sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan Sultan Abdülhamit Han E.A.H, Şişli Etfal E.A.H ve Taksim E.A.H’de uzman Genel Cerrah ve Sağlık Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.
Op. Dr. Mustafa Coşkun askeri tecrübesinden dolayı alanındaki en iyi doktorlardan biridir. Uluslararası bir tıp merkezi olan Flash Cure Med’de obezite ve metabolik-bariatrik cerrahi konularında tanı ve tedavi hizmetleri vermeye devam etmektedir.

21 Yıllık Mesleki Tecrübe

• 1992 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Askeri Tıp Fakültesine girdi ve 1999 yılında mezun oldu.
• 2002 yılına kadar Ağrı 12. Mekanize Piyade Tugayı’nda revir tabibi, sağlık bölüğü komutanı ve sağlık şube müdürü olarak görev yaptı.
• 2002 yılında tıpta uzmanlık sınavını başarıyla geçti ve GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde 4 yıl genel cerrahi uzmanlık eğitimi aldı.
• Genel Cerrahi Uzmanı olarak eğitimini 2006 yılında tamamladı ve Diyarbakır Askeri Hastanesi’ne atandı.
• Burada 4 yıl uzman genel cerrah olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında atandığı Çorlu Askeri Hastanesi’nde dört yıl, 2010 yılında atandığı Hakkari Askeri Hastanesi’nde iki yıl çalıştı ve 2016 yılında İstanbul Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’ne atandı.
• Türkiye’de askeri hastanelerin kapatılmasından sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sırasıyla uzman genel cerrah ve Sağlık Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Mustafa Bey'e çalıştığı kurum vasıtasıyla ulaştım. Safra kesesi ameliyatı oldum. Güler yüzü ve samimiyeti hasta ile iletişimi açısından çok önemli, ve Mustafa Bey'de fazlasıyla bu özelliklere sahip. İhtiyacım olduğunda arayıp gideceğim ve çevremdeki insanlara önerebileceğim ilk akla gelen kişidir.

Kendisi tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok da memnun kaldım. Ameliyat sonrasında güzel bir süreç geçirdim. Gayet ilgili, alakalılar. Ameliyat olalı 4 ay oldu hocam düzenli arar, sorar.

Mustafa Bey mükemmel bir doktor. Ben çok memnunum. Tüp mide ameliyatı oldum. Hiçbir zaman rahatsızlığım olmadı. Ekibi, seçtiği hastaneler muhteşem. Çok temiz ve güzel çalışan insanlar. Herkese tavsiye ediyorum. Kendisi iyi bir doktor.

Doktorumdan gayet memnunum. İlgililerdi. Ekibine çok teşekkür ediyorum. Tüp mide ameliyatı oldum ve ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyat olalı 3 ay oldu. İlk ay beslenmekten zorlandım sıkıcı bir dönemdi ama şu anda 30 kilo verdim. Her şeyden çok memnunum.

K

Ameliyatımda bir problem yaşamıştım solunumum durmuştu ertesi gün tekrar ameliyata alındım. Tüp mide ameliyatı oldum. Kendisi çok ilgilendi. Her zaman her soruyu istediğim saatte sorabildim. Her bakımda yanımda oldu. Kafam rahat bir şekilde ameliyata girdim. Sonrasındaki süreç çok güzel geçti. Ameliyat olalı 3 ay oldu ve memnunum.