Psikiyatri Randevusu
Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi A Blok No: 541, İstanbul
Bipolar Bozukluk Tedavisi
Cinsel Terapi
Gottman Çift Terapisi
Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi
Panik Bozukluğu Tedavisi
Şizofreni Tedavisi
Mustafa Dağlı Muayenehanesi
Daha sonra Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalında ihtisasımı tamamladım. 2019 Mart ayına kadar Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim olarak çalıştım. 2019 Nisan ayı itibariyle kendi muayenehanemde (MD Psikiyatrist) çalışmaktayım.
Evli ve 2 çocuk babasıyım.
Hoca çok iyiydi, çok gerçekçi ve başarılıydı. Seans çok verimli geçti. Sık gelmemi beklemeden doğru çözüme yönlendirdi. Düşünceli ve kibar birisi.
b....a
Kendisi gerçekten iyi anlayan ve teşhisi doğru koymak için çaba gösterip iyi dinleyen bir hekim kendisine minnettarım beni bir çok sıkıntıdan kurtardı
h....
Kaygı ile alakalı giderilmesi gereken durumları olanların tereddüt etmeden danışabileceği bir psikiyatr Mustafa Hoca, kendisiyle ikinci randevumu gerçekleştirdim özellikle kaygının evrimsel genetiksel süreci ve beyindeki teyit mekanizması ile ilgili açıklamaları tek kelimeyle harikaydı
Mustafa beyle yaygın anksiyete bozukluğu için başvurdum. Aradan geçen iki ayın sonunda verdiği ilaçlarla daha iyi bir noktada olduğumu söyleyebilirim. Tedavimin geri kalanında kendisiyle ilerlemeyi düşünüyorum.
ay...i
Yıllardır anksiyete tedavisi görüyorum. Keşke en başında kendisi ile yollarımız kesişseydi. Hayatım çok daha keyifli olurdu. Sadece ben değil, ailemden ve çevremden de çok insan sayesinde artık çok daha sağlıklı ve mutlu. Iyi ki var!
c.....
Her zamanki gibi dakikti. Özellikle bu görüşmede çok daha rahat içimi dökebildim. Önceki görüşmelerin ve tedavinin etkisi diye tahmin ediyorum. Bu kez samimi bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi oldu. Yargılandığımı hissetmeden konuşabilmek çok güzel bir his. Çok teşekkür ederim Mustafa Bey ve Kübra Hanım.
z.....
Mustafa hocamla Asla düzelmeyeceğini düşündüğüm, öncesinde bir çok başarısız denemem olduğu panik atak rahatsızlığım dolayısıyla tanıştım. İyi ki de tanışmışım hem hastalığımın düzelmesinde hem de hayatımdaki tüm zor süreçlerde desteği ve bakış açısıyla samimiyetle yanımda oldu.teşekkürler
Hasta
Mustafa hocam iyikilerimden biri henüz yolun basindayiz kolay olmayacak biliyorum ama babacan tavri her zaman destek oluşu sizi dinlemesi derdinizi derdi gibi benimsemesi bir doktordan daha fazlası
d....ş
Mustafa Hıcam harikasınız 100 yıldır tanışıyormuşuz gibiydikızım için gittik ve herşeyin çok güzel olacağını ilk görüşmede hissettik
k ...t
Merhaba
Tam olarak olması gerektiği gibi ruha dokunan bir psikayrist. İhtiyacınız var ise gidin yoksa yine de gidin pişman olamıycağınız kadar iyi
Mustafa Dağlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Dağlı, Psikiyatri. Size Mustafa Dağlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Psikiyatri Randevusu, Panik Bozukluğu Tedavisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Bipolar Bozukluk Tedavisi.
Mustafa Dağlı adresi nerede?Mustafa Dağlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi A Blok No: 541 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Dağlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Dağlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Dağlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Dağlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Dağlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Dağlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Dağlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Mustafa Dağlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler