İş deneyimleri;TC Sağlık Bakanlığı Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Pazarcık Devlet Hastanesi / Acil Servis Pratisyen Hekimi
SBÜ İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği / Kadın Hastalıkları ve Doğum Araştırma Görevlisi
TC Sağlık Bakanlığı Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Akçakale Devlet Hastanesi / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
TC Sağlık Bakanlığı Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Besni Devlet Hastanesi / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece, İstanbul
Jinekolojik Kanser Cerrahisi
Jinekolojik Onkoloji
Laparoskopi
Acıbadem Atakent Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Kanser Ameliyatı
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Acıbadem Atakent Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İleri Düzey Laparoskopi
y....a
İlgisi , bilgisi , ulaşılabilir oluşu çok iyi bir doktor olması dışında çok iyi bir insan oluşu karşılaşabileceğimiz en büyük şanstı. İyi ki doğumumuz Mustafa hocaylaydı.
pı...r
Şu anda gebelik sürecimi takip ediyor her konuda yaptığı detaylı açıklamarı sabrıyla ulaşılabilirliğiyle harika bir doktor her görüşmemizde beni sabırla dinleyip bilgilendiriyor işini hakkıyla yapan muhteşem doktorumuz iyi ki var
Gebelik sürecimi baştan sona kendisi takip etti doğumumu da kendisi yaptırdı çok seviyorum kendisini. Gebelik sürecimde çok sakinleştirici yaklaştı ben biraz panik bir insanım kendisi beni çok sakinleştirdi sayesinde çok huzurlu gebelik geçirdim çok sağlıklıyım yönlendirmeleriyle birlikte. Bundan sonra yüz çocuk da doğursam yine Mustafa Hoca'yı tercih ederim.
İşini gayet iyi yapan güler yüzlü gayet dikkatli insanı tamamıyla rahatlatan ve güvende hissettirme gayet başarılı bir doktor. Benim gebelik sürecimi takip ediyor hala devam ediyor sürecimiz. Doğumumu da kendisiyle geçirmeyi düşünüyorum beni fazlasıyla bilgilendiriyor bizim aklımıza gelmeyen şeyleri bizimle paylaşıyor gayet rahat bir süreç geçiriyoruz.
Her şeyi ile çok memnunum çok iyi bir doktor. İnsanı rahatlatıyor ve güven veriyor. Benim gebelik takibimi yapıyor kendisi. Her seferinde istediğim zaman ulaşabiliyorum aklıma bir şey geldiğinde soruduğumda anında geri cevap alıyorum. Çok tatlı yaklaşımları var esprili bir doktor. Bir problem yaşamıyoruz.
ö.....
Çok çok memnunum bütün arkadaşlarıma önerdiğim bir doktorum doğum sürecinde en büyük şansım. Gebelik sürecimin takibi doğumumun gerçekleşmesinde kendisi yardımcı oldu. Bundan sonraki kadın hastalıkları farklı bir gebelik olursa tekrar Mustafa Bey ile yolumun kesişmesini isterim bizi fazla açık şekilde bilgilendiriyor ayrı eşimi de bilgilendiriyordu. Çok memnun kaldık. Normal doğumumu da kendisi gerçekleştirdi. Çok güzel bir süreçti. Mustafa Bey bir kadın için çok büyük bir şans.
eb...
Gebeliğimi ilk öğrendiğim de yollarımız kesişti
Çok ilgili ve bilgili hastasını rahatlatan bir hekim birlikte ilerlediğimiz bu yolda sıkılmadan her sorumu yanitladigi hamileliğimi daha yolun çok başındayken huzurla geçirmeme yardımcı oluyor . İsinin ehli biriyle yola devam etmek istiyorsunuz dogru yerdesiniz siddetle tavsiye ediyorum
c.....
Mustafa Bey ile uzun süredir tedavi görüyorum. Kendisi çok ilgili, sıcakkanlı, güleryüzlü bir doktor. Bundan sonraki süreçte tedavime kendisi ile devam edeceğim. Kürtaj olduğumda da çok yardımcı oldu. Şuanda da gebelik takibimi yapıyoruz. Konu hakkında bilgilendirmeleri sağladı. Ben çok memnunum.
Menapozdan dolayı Mustafa Bey'e muayene oldum. Kendisi konu hakkında bilgilendirdi. Mustafa Bey son derece ilgili, hastalarını yakından takip eden bir doktor. Ben kendisini kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Mustafa Deveci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Deveci, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mustafa Deveci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mustafa Deveci adresi nerede?Mustafa Deveci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Deveci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Deveci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Deveci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Deveci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Deveci hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Deveci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Deveci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Deveci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Deveci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Deveci hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mustafa Deveci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Deveci hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Deveci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları