ha...a
Çok ilgili bir hekim. Öncelikle hastasını dinliyor. Benim sorunum çene eklemi probleminin kulağıma verdiği ağrı. Tetkiklerimi istedi Doktor bey. Yönlendirmesi ve açıklaması empati kurması. Kesinlikle iyi bir hekim.
de...2
kulak ağrısı için gittim bana alerji hapı yazdı kulağım iyileşmedi başka bir doktordan randevu aldım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
el...f
Çok başarılı ve alanında uzman. Hastalarina karsi oldukca ilgili davraniyor ve pozitif enerji veriyor. Ameliyat ettigi hastalarinin bakimlari icin cumartesi gunleri bile kisa bir sureligine hastaneye geliyor. KBB ile ilgili rahatsizligi olanlara tavsiye edilir.
Mustafa Dökmeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Dökmeci, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Dökmeci adresi nerede?Mustafa Dökmeci adresini belirtmedi. Mustafa Dökmeci yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mustafa Dökmeci adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Dökmeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Dökmeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Dökmeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Dökmeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Dökmeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Dökmeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Dökmeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.