ae...a
hocamıza babamızın İPF rahatsızlığından dolayı gittik. Kendisinin hizmet verdiği hastanede başka rahatsızlıklarımızdan dolayı tedavi gördüğümüz süre zarfında gitmiştik. Kendisi ile randevumuzdan bu tarafa ki yaklaşık 9 ay oldu hep aynı rutin yanıtlar ile bizleri geçiştiren bir tavırda oldu.
Hastalığımıza ilişkin hiçbir açıklayıcı bilgide bizler ile paylaşmadı ve hep geçiştirir bir tavır ile davrandı. Maalesef bıda bizleri oldukça üzdü. Bizde göğüs hastalıkları doktorumuzu tabiki değiştirdik.
Kendisinin hasta ve yakınlarına yaklaşım tarzı ve hastalığa ilişkin bilgi aktarımı oldukça kötü, zayıf ve incitici maalesef
Tavsiye etmeyeceğimiz bir hekim kendileri
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mustafa Düger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Düger, Göğüs Hastalıkları.
Mustafa Düger adresi nerede?Mustafa Düger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Erzurum Yolu Ardahan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Düger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Düger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Düger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Düger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Düger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Düger hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Düger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.