vo...l
20 lik dişimi çektirmek ve kırılan ön dişimi yaptırmak için maalesef bu doktoru seçtim bilmeden.. 20 lik diş çürük olduğu için bir hayli uğraştırdı doktoru ama benim sıkıntım şu şekilde oldu doktor dişi çekmek için çabalarken dudağımı sürekli elindeki metal gereçle eziyordu defalarca uyarmama rağmen aynı şekilde devam etti ve uygulama sonunda dudağımda ve kenarında ufak da olsa bir yaralanma meydana getirdi sonrasında dudağımı yaraladığını söylediğimde özür dilemek yerine ağzımı tam açmadığım için olduğunu söyledi ki işlem esnasında olabildiğince ağzımı açmaya çalışmıştım rahat çalışabilmesi için.. neyse kırılan dişi yaptırayım dedim bu sefer de diğer ön dişimden kısa bir şekil verdi dişime eğer bir aynayla gösterseydi önceden ben koltuktan kalkmadan önce uyarırdım mutlaka.. daha sonra sinirlendim ve soluğu hasta haklarında aldım şikayet etsem mi bilemedim ama sonunda sadece uyarmalarını istedim çünkü genç bir arkadaştı motivasyonunu da çok bozmak istemedim sonuçta günde 50 hastaya bakıyor doktorlarımız saygı göstermek gerek ne de olsa umarım uyarıları ve bu yorumumu dikkate alır genç kardeşim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Mustafa Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Duman, Diş Hekimi.
Mustafa Duman adresi nerede?Mustafa Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmranlı Kasabası Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Duman hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diş Hekimleri
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diş Hekimleri