Guatr Ameliyatı
Guatr Ameliyatı
Paratiroidektomi
Tiroid Cerrahisi
ne...
Sol tiroid bezinde oluşan 2cm'lik nodülüm için yolum Enis hocama düştü.. Sizin de yolunuz buraya düştüyse kesinlikle doğru yerdesiniz. Başka hiçbir arayışa girmenize gerek yok. Enis hocam kaliteli deneyimli tecrübeli gerçekten sizin için en iyisinin ne olacağını siz dert etmeden sizin adınıza düşünüp en iyisini yapan bir hekim. hastalık sürecinde hastalarıyla iletişimi o kadar iyiydi ki çok ama çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi çok heyecanlıydım Enis hocamı görene kadardı herşeyi kontrolü altına aldı ve işlemler olabilecekler herşey çok ama çok hızlı gelişti. Ve nihayetinde 1 gece sonunda taburcu oluyorum hastaneden. Herşeyden çok memnun kalarak ayrılıyorum. Ameliyatım sorunsuz bir şekilde gerçekleşti herhangi bir komplikasyon oluşmadı. Çok ama çok teşekkür ediyorum kendisine iyi ki varsın Enis hocam
be...k
10.09.2020 tarihinde tiroid ameliyatımı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası hiçbir komplikasyon yaşamadım.Hem insan olarak hem de hekim olarak bence çok çok iyi.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
ad...n
Merhaba . Uzun zamandır yaşadığım trioyit bezimin üstünde çeşitli büyüklükte nodül olduğu için Enes beyden pazartesi randevu aldım ve bana yaptırdığı tahlillerden sonra bir tane nodülün kötü huylu olabileceğini ve derhal ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve perşembe günü çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi hiç bir komplikasyon yaşanmadan trioyit bezimi aldı komple ve tedavim halla devam ediyor inancım Enes beye tam beni iyileştireceğinden ve kendisine çok teşekkür ediyorum allah uzun ömürler versin diliyorum
im...9
2010 yılında tavsiye üzerine kendisine ulaştım 5cm nodülümü minik bir kesiden çıkartabilmişti ses tellerime zarar vermeden.Allah kendilerine uzun ömürler versin.Ümit Akpınar Erdem Muğla
çi....
2/1/2019. da ameliyat oldum Enis hocamın Babacan yaklaşımı duayen bilgisi ve samimiyeti sayesinde tüm kaygılarımdan arındım. Ameliyat sonrası 3. günü normal yaşantıma devam ediyorum.Ne bir ağrı nede ses kısıklığı yaşamadım.Hocam sonsuz teşekkürler ediyorum,minnettarım uzun yıllar sağlıklı olmanız için duacıyım.
Saygı ve sevgilerimle
Çiğdem Sermet
g.....
Çok memnunuz. Sayesinde tedavimden iyi sonuç aldım. Hastasına karşı ilgili bir doktor kendisi.
y.....
Sitenizden buldum. Gittik görüştük. Gayet güzel ilgilendi. Yönlendirmelerini yaptı, sonra belli takvime bağladı, tedavimiz devam ediyor. Bu zamana kadar geçen süreçten memnunum.
Arkadaşım tavsiyesi üzerine tercih ettim. İyi bir doktor. Ben tedavimden çok memnun kaldım.
ş.....
İşini iyi yaptığı için tercih ettim. İnsanlara güven veriyor. Güvenmediğim hiçbir doktora gitmem. Karşımdaki insan güven veriyor.
Mustafa Enis Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Enis Yetkin, Genel Cerrahi. Size Mustafa Enis Yetkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Paratiroidektomi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Endokrin Cerrahisi, Tiroid Cerrahisi, Guatr Ameliyatı, Randevu.
Mustafa Enis Yetkin adresi nerede?Mustafa Enis Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Işılay Saygın Sokak No : 15 / 5 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Enis Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Enis Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Enis Yetkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Enis Yetkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Enis Yetkin hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Enis Yetkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Enis Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Enis Yetkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Enis Yetkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Enis Yetkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Enis Yetkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Enis Yetkin hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Enis Yetkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar