be...a
Sayın doktor MUSTAFA ERCAN bey 'e mide şikayetiyle gittim.Daha önce bir kaç doktora da gitmiştim ama bu kadar mütavazi bu kadar iyi bir hekim ilk defa gördüm.Kendisi bütün şikayetlerime derman oldu.Gerçekten cok iyi bir hekim kendisine çok tesekkur ediyorum Herkese öneriyorum.....
oz...u
Sn.Mustafa Ercan annemin kroniklesen sorununu kesin olarak tespit ederek bize cok yardimci oldu.Kendisine buradan tesekkür ediyoruz.
Mustafa Ercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ercan, Gastroenteroloji.
Mustafa Ercan adresi nerede?Mustafa Ercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ercan hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Ercan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Ercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ercan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ercan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Ercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar