hi...
Öncelikle çok teşekkür ediyorum kişilik olarak. Ve işinde uzman olan. mustafa Eroğlu hocama 2014 yılında sağ el,bileğimden ameliyat oldum geceleri uykumu bölen ağrılardan kurtaran hocama nekadar teşekkür etsem azdır. Muğla üniversitesi araştırma hastahanesi İzmir’e sevk ederken mustafa hocam küçük olan Yatağan gibi devlet hastanesinde gerçekleştirdiği diz kapağımdan kemik alarak el, bileğime vidama işlemi ile ağrılardan ve elimi kullanmamı sağlayan hocama çok teşekkür ediyorum onu yetiştiren ailesinin ellerinden öpüyorum
re...k
4 sene önce çok başarılı bir ameliyat gecirdim.ve bunca zaman geçmesine rağmen ilgisini hiç eksik etmedi rabbim hocamdan razı olsun.yüzde elli iyileşme şansım var dediler ama mustafa hocam cesareti ile yüzde yüze yakın ıyiyim suan.mükemmel bir kişiliğe sahip....
gü...l
panik biri olduğumdan, ameliyatım sırasında bana telkinlere rahatlamamı sağlayan, ve ameliyatımın cok iyi geçmesinden dolayı Opr Dr Mustafa Eroglu'na ve personeline teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mustafa Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Eroğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Eroğlu adresi nerede?Mustafa Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.