Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
İç Hastalıkları Randevusu
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Amerikan Hastanesi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hdl Kolesterol Testi
Hemaferez
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Amerikan Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
İnsülin Direnci Tedavisi
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmemin ardından;
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimi aldım.
Ağrı ili Hamur İlçesi'nde yaptığım mecburi hizmeti takiben;
2016 - 2021 yılları arasında Medical Park Fatih Hastanesi'nde çalıştım.
2021 - 2024 yılları arasında ise İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde çalıştım.
2024 yılı itibariyle meslek hayatıma Amerikan Hastanesi'nde devam ediyorum.
İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi'nde iki yıl sürdürdüğüm öğretim üyeliği ardından,
2019 yılı itibariyle Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi ve bölüm başkanıyım.
Hekim - hasta ilişkisindeki en önemli iki kavramın: "İletişim ve dürüstlük" olduğunu düşünüyorum.
Çok sevdiğim hekimlik sanatını uygularken ustalarımdan aldığım eli,
bilimin ışığı ile aydınlatılan yolda kullanıyor;
edindiğim tecrübeleri ise öğrencilerime aktarmaya gayret gösteriyorum.
Güzel vatanımda nefes aldığım her gün için,
Ulu Önder Atatürk ve aziz silah arkadaşlarına minnettarım...
ra...k
3 Gün yoğun süren ateş,kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle farklı hastanelere gittim.Serum tedavisi verilerek eve gönderildim. Daha önceden tanışmış olduğum GENCO Beye gelene kadar enfeksiyon değerlerim çok yükselmiş ancak herhangi bir teşhis ve tedavi yapılmamıştı. Kendisi tüm tetkiklerimi yaparak akut apandisit teşhisi koydu. Bu süre zarfında hastalarına olan yaklaşımı, sabırla bitmek bilmeyen tüm sorularıma yanıt vermesi ve en önemlisi bu teşhisi koyana kadar uğraştığı için kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genco Bey gibi doktorlarımızın hep var olması dileğiyle.
d....g
Sevgili Genco Hocam, yıllardır inanarak güvenerek geldiğim tek doktorum :) Sadece benim doktorum değil aileminde doktoru oldunuz. Annemin, babamın hastalıklarının teşhisinde büyük bir özen ve titizlilikle davranıp, aynı zamanda güler yüzlü, hastayla empati yapabilen, hastanın dilinden anlayıp bize bu denli yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. bir çok doktora ve acillere gidip koltuk altımda ve tüm vücudumda çıkan bezeleri doğru tedavi uygulayarak beni anlayarak, hastalığımın tedavisinde yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Genco Hocam.
ey...
Uzun zamandır süren demir eksikliği probleminden dolayı kendisine gitmiştim. Özel ilgi ve dikkati sayesinde polistemia vera teşhisi konuldu. İlgisi, dikkati ve güler yüzü sayesinde ismini güvenle herkese önerdiğim ailemizin doktoru oldu kendisi :)
ga....
Sevgili Doktorum GEnco Erdem, sabırlı, guleryuzlu, detaylı anlatan harika doktorum. Ben kendisine pek cok sikayet ile gitmistim, yoğun vucut agrilari, kalp carpintisi, uyku sorunlari. Sorulari ile hic bir detayi atlamadan dogru yönlendirmeler ile insanı hasta psikolojisinden kurtaran yegane doktorlardan. İyi ki varsiniz.
p....y
Beni sabırla dinleyen, yıllardır süren ve tedavi edilemeyen kansızlığa bağlı üşüme, ellerde soğukluk ve halsizlik şikayetlerimi doğru teşhis ile hızlıca tedavi eden doktorumdan çok memnunum. Bundan sonra o nereye ben oraya...
k.....
Haşimato hastalığımın kontrolleri için uzun süredir Genco Hoca'ya gitmekteyim. Kendisi hastasını dinleyen ve sorularına verdiği cevaplarla hastasının rahatlamasını sağlayan güleryüzlü ve kibar bir doktordur. Hocamızdan çok memnun olduğum için herkese tavsiye ederim. Bu güzel yaklaşımları için kendisine teşekkür eder ve meslek hayatında başarılar dilerim.
ce...z
Sadece aşırı halsizlik ve yorgunluk şikayetleri ile başvurmuştum. Ancak şikayetlerimi dikkatlice dinlyerek çok önemli tahilil ve testler ile haşimato hastalığımı teşhis etmiştir ve uygulanan diyet programı ile de 3. Grade olan karaciğer yağlanma tamamen ortadan kalkarak tüm kan değerlerim düzelmiştir. Hastayı dikkatlice muayene ederek , gerekli tahlil ve yorumlaması ile harika bir doktortur. Aklınız da hiçbir soru işaretli kalmadan tüm sorularınıza cevap verebilen , samimi ve empati kurabilen nadir doktorlarımızdan biri olan Genco Hocam, reçece yazıp gönder değil, gerçekten tedavi eden ender doktorlarımızdan birisidir, bir kez daha teşekkür ederim
n....
Kadın doğum doktorumun yönlendirmesi ile kendisini tanıdım.İyi ki de tanıdım. Ona minnettarımGebeliğimin ilk aylarında, tiroidin yükselmesi, şekerimin yükselmesi gibi hastalıklarımın baş gösterdiği dönemde Mustafa Genco hocamın yardımları ve verdiği ilaçlar sayesinde, 18. haftamda tüm değerlerim olması gerektiği noktaya geldi. Hastasını çok iyi dinleyen,pozitif, güleryüzlü, anlayışlı biridir. Hocam iyi ki varsınız
şe...n
Doğumdan sonra başlayan tiroid problemim için kendisine düzenli olarak gidiyorum . Hastasını samimiyet ile dinleyen , detaylara inen , o naif ses tonuyla insanı rahatlatan harika bir doktor. Keşke kendisinden bir kaç tane daha olsa da diğer alanlardaki hastalıklarımizda da onlara gidebilsek :) iyiki karşımıza çıktı , Allah da onun karşına iyileri çıkarsın inşallah
fa...z
Genco hocamıza aşırı halsizlik,bel ağrısı, sürekli yorgunluk hali şikayetleri ile gittim.Kendisi detaylı tahliller sonucunda 2 ay boyunca sıkı bir takip ile tedavi sürecim ile yakından ilgilendi ve çok şükür problemlerim ortadan kalktı.Kendisinin iletişimi çok iyi tüm sonuçları detaylı anlayabileceğiniz şekilde tane tane anlatıyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Özetle Genco hocamız yaşadığınız problemin temeline inerek derin bir araştırma yaparak ilerleyen ve sizi sağlığınıza kavuşturan çok değerli bir hekimdir.
M. Genco Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Genco Erdem, İç Hastalıkları. Size M. Genco Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
M. Genco Erdem adresi nerede?M. Genco Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok. No.: 20, C Blok - 4.Kat Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Genco Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Genco Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Genco Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Genco Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
M. Genco Erdem hangi dilleri konuşuyor?M. Genco Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Genco Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Genco Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar M. Genco Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, M. Genco Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
M. Genco Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?M. Genco Erdem, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce M. Genco Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları