Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Hastalarına karşı güzel yüzlü, saygılı; hastasını çok iyi dinleyip takip eden ve değerlendiren çok kaliteli bir doktor... Doktorumdan çok memnunum kendisine çok teşekkür ediyorum...
he...i
en azından insanı dinliyor.şimdi diyeceksinizki özel hastane tabiki dinleyecek ben çok özel hastane gördüm doktorlar ruh gibi.bunun için gökhan bey diyorum
Mustafa Gökhan Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gökhan Köse, Üroloji.
Mustafa Gökhan Köse adresi nerede?Mustafa Gökhan Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gökhan Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Gökhan Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Gökhan Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gökhan Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Gökhan Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gökhan Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Gökhan Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar