yu...l
Ülkemizde Mustafa bey gibi uzman doktorlarımızın varlığı bizim için büyük bir şanstır. Kıymetini bilmemiz lazım çünkü ansızın sağ kulakta işitme kaybına uğradım. Tanımadığım halde Mustafa beyden randevu aldım şansım yaver gitti . İyiki ondan almışım randevumu.Kibar beyefendi bir doktorumuz.Kulakta işitme kaybıyla birlikte yanında bir uğultu oluyordu. Dayanmak zordu. Güvendim ona , tedavimi yaptı ve kortizon tedavisi gördüm . Güvenebilirsiniz . Kendisine çok teşekkür ediyorum .
ha...7
2005 yılından beri nefes darlığı çekiyorum sürekli hastane hastane dolaştım astım kua alerjik piskolojik olduğunu söyledi doktorlar„en son 2014 yılının kasım ayında mustafa göktaş hocama gittim burnumun iki tarafında kemik olduğunu amaliyat olmam gerektiğini söyledi ve amaliyat oldum sonra bütün sıkıntılarım 10 yılının sonunda geçti sanki yeni doğmuş gibiydim. Mustafa bey güler yüzlü işinde çok iyi ve başarılı kendisine çook teşekkür ediyorum.
hi...n
Güleryüzlü, anlayışlı yardımcısıyla beraber işine özen gösteren bir hekim.Kendilerine teşekkür ederiz Allah yardımcıları olsun.
ha...t
Gece gündüz demeden herzaman koşup gelen doktoruma teşekkür ediyorum Allah sizi başımızdan eksik etmesin
Mustafa Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Göktaş, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Göktaş adresi nerede?Mustafa Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Göktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Göktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.