ba...r
Bir hafta önce sabaha karşi, bir kahve fincanından fazla berrak kırmızı kan kustum. Sabah 10:00 suları yine kusma oldu, birkaç yere gittik, endoskopi yapamayız dediler, randevuda bir hafta sonrasıydı. Bir hafta ohalde ruhen ve fiziken nasıl bekleyebilirdim. Ama medipolü aradık Mustafa güçlü hocamdan randevu aldık, durumumuzu anlattık, Mustafa bey, üzüntümüzü ve çaresizligimizi anladı, ve beni endoskopiye aldı, bize kapılarını açti. Beni geri çevirmedi, endoskopi sonucu, mükemmel şekilde uyandım, hiç bir ağrı sızı olmadı, çok şükür kötü birşeyde çikmadi. Verdiği ilaçlarla, birgunde ağrım sızım tamamen bitti. Ben bu yaşima kadar, Mustafa bey kadar nahif, hassas, vicdanlı ve ince bir doktor görmedim. İyiki tanimişiz, iyiki varsıniz Mustafa hocam.
me...e
Yapılan Endoskopi esnasında yenek borusundan 2 mm çapında biyıpsi alındı.Aynı gün yutma güçlüğü ve yutkundukça takılma hissi yaşadım.3-5 güne geçer dedi.10 gün sonra sonuçlarımı sekreterinden öğrendşm.Aynı hafta içinde 2 kez not bırakmama rağmen dönüş yapmadı.Katı birşey yiyemiyorum.Durumum hakkında ne bşr açıklama ne de dönüş sağladı.
s....e
Yıllarca midemdeki ağrı ile birlikte yaşamaya alışmıştım. Hocam midemin tüm coğrafyasını gözlerimin önüne serdi.Ameliyatsız ve samimi bir ilaç tedavisiyle şimdi çok daha rahat ve bilinçli bir beslenme ile normal ve sağlıklı bir yaşama döndüm. Onun bilgi ve tecrübesine bu denli sağduyulu hekimlik anlayışına en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
ni...k
Mustafa Güçlü hocam siz harikasınız ağrılarımla dünyam kararmıştı sayenizde yeniden aydınlandı.Çok teşekkür ederim endoskopi ile teşhis koyarak verdiği ilaç ile haftasında işime geri döndüm
Mustafa Güçlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Güçlü, Gastroenteroloji.
Mustafa Güçlü adresi nerede?Mustafa Güçlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Güçlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Güçlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Güçlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Güçlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Güçlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Güçlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Güçlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Gastroenterologlar