Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
mu...t
Eşimde kalpten çıkan aortta 5.1 cm genişleme vardı. 5 farklı doktora gittik ve Değerli Mustafa Hocada karar kıldık. Mustafa Hocam bizi çok rahatlattı bilgilendirdi güven verdi. Meme altından başarılı bir ameliyat yaptı. Eşim 5 günde taburcu oldu.Mustafa Güler Hocam gibi kıymetli bilim insanlarının hakkı ödenmez.Allah sizden razı olsun sizi korusun. Ömür boyu sağlığınıza duacıyız ve size minnettarız.
ku...ı
Eşimin Anjiyo sonucunda baypas kararı verildi araştırmalarımız sonucunda Prof.Dr. Mustafa hocama ulaştık ameliyatımız çok başarılı geçti hiçbir sorun yaşamadık Kapalı baypas ameliyatının rahatlığı ve konforunu bize yaşattığı için Mustafa hocamızla yolumuz kesiştiği için şükürler olsun öncelikle bu zor ameliyatı çok başarıyla gerçekleştirdiği , tüm sürecte başından sonuna hep yanımızda olduğu için güven veren sakinleştiren ve rahat hissetmemizi sağlayan doktorumuza hastenenin tüm personeline çok ilgili ve mükemmel ekip birlikteliği için hocamıza sevgiler saygılar Kurtuluş Odabaşı-Arzu Odabaşı
ku...ı
Anjio sonrası by pass denildiğinde çok endişelendik.ancak Mustafa Güler hoca ile görüşmeden sonra verdiği Özgüven ve emin ellerde hissi kararımı verdim.ve bir ay oldu çok çok iyiyim ve normal yaşama erken döndüm.hekimimimizin bize hissettirdiği güven ve sonrası ilgi alaka mükemmeldi.
a....r
Nisan 2024 tarihinde Bayram günü rahatsizlandim ve acil bypass olmam gerektiğini öğrendim. Mustafa hocama tatilde olmasına rağmen ulastim ve benimle ilgilenmesi ve yol göstermesi ile biraz rahatladım ve sonrasında ameliyatını yapması inaniniz hersey o kadar rahat ve güzel gittiki anliyamadim. Mustafa bey bana yeni yaşam hakkı verdi 0 Iyiki varsiniz hocam
d....a
2024 mart ayı itibari ile nefes darlığı oldukça arttı. Mustafa hocama yolumuz da tam da bu dönemde düştü. Minimal invaziv (kapalı ameliyat) yöntemi ile babam ameliyat oldu. Çok küçük bir koltuk altı kesisi ile ameliyatımız başarılı geçti. Hocamız hem aort kapağı değiştirdi hem de mitral kapağı tamir etti.Yara yeri küçük olduğu için çok çabuk iyileşti.Yoğun bakım ve hastanede kalma süresi oldukça azdı. Ameliyattan 5 gün sonra taburcu olduk.Göğüs ön duvarı açılmadığı, kesilmediği için enfeksiyon riski de düşük. Cerrahi operasyona ihtiyacı olan herkes düşünmeden kapalı ameliyat olabilir. Hocamız bu işin piridir.
Değerli hocamız PROF.DR.MUSTAFA GÜLER ameliyat öncesi ve sonrasında bizleri sürekli bilgilendirdi. Oldukça endişeli olduğumuz anlarda hep destek oldu. Sayın Mustafa Hocamın uzmanlığı ve ilgisi sayesinde babam sağlığına kavuştu..Riskli bir ameliyatı başarı ile tamamladı.
Babam sağlığına kavuştu.
s....a
Öncelikle Mustafa hocama ilgi alakası ve her konuda hassas ve detaylı bilgi verdi. 3 Nisan Çarşamba günü Babamın Kapalı bypass ameliyatını gerçekleştirdi, gerek ilgi alaka gerek hastane şartları olsun çok memnun kaldık Allah herkesin yardımcısı olsun İyi ki Mustafa hocamla yolumuz kesişti
n....b
Kıymetli hocam Prof. Dr. Mustafa Güler ile yolumuz Şubat ayında kesişti. Aort kapağındaki kalsifikasyon ve kapak çapı ameliyat sınırına geldiği için ameliyatıma karar verildi. Hocamın ilk söylediği ben bu ameliyatı 4-5 cm’lik küçük kesi ile koltuk altından yaparım oldu. Hocama çok güvendim ve Mart başında ameliyatım gerçekleşti. Ve çok kısa bir sürede günlük hayatıma geri döndüm. Sayın hocam iyi ki varsınız.
t.....
Sayın ve değerli hocamızla yolumuz 25.10.2023 tarihinde kesişti, 19.10.2023 tarihinde ihtiyati olarak yaptırdığım anjiyo da dört ana damarımın tıkalı olduğu ve bypass haricinde de açılmasının mümkün gözükmediği söylendi. Bu teşhisten sonra kalp cerrahisi alanında bir çok uzman doktorla görüşme sağlanmış ve açık bypass ameliyatı günü de alınmış ise de birçok güvendiğim meslek uzmanı arkadaşım tarafından da önerilen Prof. Dr. Mustafa Güler hocamızla görüşmemizde ilk anda verdiği güven ve pozitif enerjiyi hissettikten sonra anında kendisine kapalı bypass ameliyatı olmaya karar verdim. Durumumun aciliyetinden dolayı kapalı bypass ameliyatımı 3 gün içinde oldum. Bir gün yoğun bakımda, üç gün serviste kaldıktan sonra taburcu oldum. Bir hafta ve üç ay sonra kontrollere gittim. Şuan sağlığım Allah'a şükürler olsun çok iyi olup, sayın hocamıza Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Kendisine çok minnettarım. İyi ki varsınız sayın hocam. Sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
si...k
Eşimin senelerdir damara tıkanıklığı yüzünden yürüyememe sorunu vardı. Doktor doktor gezerken Mustafa hoca karşımıza çıktı. Bize ameliyatla ilgili tüm riskleri detaylı bi şekilde anlattı. 5 saat süren operasyon sonunda mucize gerçekleşti. Eşim 100 metreden fazla yürüyemiyordu. Ameliyattan sonra eşim yürümüyor adeta uçuyordu. Ameliyat öncesi ve sonrasında kendisi birebir ilgilendi. Eşimin seneler sonra ağrı çekmeden yürüyor olmasını MUSTAFA HOCAMIZA borçluyuz.Emeğinize yüreğinize sağlık hocam. İyi ki karşımıza çıktınız
er...
Babamın rutin kardiyoloji kontrolünde hiçbir belirtisi olmamasına rağmen yapılan anjiyo sonrasında 3 ana damarın tıkalı olduğu ve çok acilen by pass ameliyatı olması söylendi. Tabi telaşla acil olarak hekim arayışına girdik, bir kaç hekimle görüştük ve yolumuz Prof.Dr. Mustafa Güler hocamız ile kesişti. Hocamız anjiyo cd'sini izledikten sonra 3 ana damarın tıkalı olduğunu acil bir şekilde bypass yapılması gerektiğini tüm operasyon sürecini şeffaf bir şekide anlattı ve bu bizi biraz rahatlattı. Hocamızdan Allah razı olsun Cumartesi mesaisi olmamasına rağmen babamın aciliyetinden dolayı hemen cumartesi sabaha ameliyat planlamasını yaptı. Babam (67 yaşında) çok rahat bir ameliyat geçirdi. Ameliyat minimal invaziv yani kapalı bypass yöntemi ile yapıldı. Babam 1 gece yoğun bakımda ve 4 gün odada kaldıktan sonra yürüyerek taburcu oldu. 1 hafta sonra kontrole çağrıldı. Bizim yaşadığımız süreç bu şekilde oldu . Allah herkese acil şifalar versin.
Mustafa Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Güler, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Mustafa Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu.
Mustafa Güler adresi nerede?Mustafa Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Mustafa Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beykoz Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları