![Mustafa Gürcan-0](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/2d0306/2d0306ded758f6539e5a6556cbb43687_large.jpg)
![Mustafa Gürcan-1](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/8d1a92/8d1a92506272e7967ac8a9b429d9fb0a_large.jpg)
Yüksek lisans eğitiminin ardından, Belçika’daki International TherHappy Center’da Avrupa’da yaşayan göçmenlerle bireysel psikoterapi hizmeti sunmuş, iki yıl boyunca Brüksel’de yüz yüze terapi deneyimi edinmiştir. Şu anda, bu hizmeti çevrimiçi ve Manisa'da yüz yüze olarak sürdürüyor ve farklı ülkelerden danışanlarla bağlantı kurmaya devam ediyor.
Şema Terapisi eğitimini Prof. Dr. Gonca Soygüt’ten almış ve bu alanda uluslararası sertifikasyon sürecine devam etmektedir. Şema Terapisi, bireylerin yaşamlarını şekillendiren düşünce ve davranış kalıplarını anlamaya ve dönüştürmeye odaklanan, bilimsel kanıta dayalı bir terapi yöntemidir. Bunun yanı sıra, Bilişsel Davranışçı Terapi, Motivasyonel Görüşme Teknikleri, MMPI Kişilik Testi, Şema/Mod Envanterleri ve Rorschach Testi Uygulaması gibi bilimsel temele dayanan diğer terapi ve değerlendirme yöntemleri konusunda da yetkindir.
Her bireyin kendine özgü bir hikayesi ve mücadeleleri olduğuna inanarak, etik sınırlar içinde danışanlarına ihtiyaçlarına uygun bir şekilde yaklaşmayı hedeflemektedir. Eğer daha iyi hissetmek, yaşamınızdaki zorluklarla başa çıkmak veya kişisel gelişiminizi desteklemek isterseniz, birlikte çalışarak yol alabilirsiniz.
75.yıl Mah.5306 Sk.No:41 K:2 D:4, Manisa
Uzm. Kl. Psk. Mustafa Gürcan
Görüşler içerisinde ara
z...
Mustafa Bey'le 2021 yılında tanıştık. Sürecin başından geldiğimiz noktaya kadar hayatımda yaşadığım dalgalanmalarda hep iyi bir destekçi, içimdeki sağlıklı yetişkini ortaya çıkarmamı ve güçlendirmemi sağlayan deneyimli bir terapist olarak yer aldı. Eğitim hayatımın büyük çoğunluğunda özgüven eksikliği, performans kaygısı, yetersiz ve değersiz duygularıyla savaştım. Terapilerde Mustafa Bey'in benimsediği şema terapisi ekolü, yenilikçi çalışma şekli ve olgunluğu ile derece ile üniversiteden mezun oldum, bağımsız yurt dışına çıktım, önemli çeşitli deneyimler elde ettim. Düzenli terapi ve akılcı çözümlerle kendimi, ne istediğimi tekrar buldum. İçimdeki sağlıklı yetişkini güçlendirdiğim bu süreçte iyi olma halime bulunduğu katkılardan çok memnun kaldım.
ze...a
Mustafa Gürcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gürcan, Psikoloji. Size Mustafa Gürcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Mustafa Gürcan adresi nerede?Mustafa Gürcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 75.yıl Mah.5306 Sk.No:41 K:2 D:4 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gürcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mustafa Gürcan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mustafa Gürcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Gürcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Mustafa Gürcan hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Gürcan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Gürcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gürcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gürcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Gürcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Gürcan hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Gürcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.