Hırka-i Şerif Mahallesi 29. Mayıs Sokak No:3, Fatih
mf...2
Retina üzerine en iyilerden. Her şeyden önemlisi insanı yönü. Ankarada hiç bir Dr cesaret edemediği retina dekolmeni ameliyati Beyoğlu göz hastanesinde başarı
ile yaptı. Allah kendisinden razi olsun
mi...r
harikulade bir insan allahu teala bu insanı insanlara hizmet etmek içi yaratmış. işinin eri ve ehli insan iki gün önce ümraniye eğitim araştırma hastanesinden taburcu oldum.çok güzel ilgi ve alaka ve tedavi sonucunda retina yırtığı tedavisi oldum şimdi çok güzel görüyorm.başta gürkan hocam ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. iyiki varlar. allah kolaylık versin.
z.....
Sayın M. Gürkan ERDOĞAN LAZER IŞIN tedavisi ile retina yırtılmasını çok iyi bir müdahale ile tedavi ettiğinden durumumdan memnunum. Çalıştığım ofiste arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Gözümdeki retina yırtık tedavisinde mikro cerrah olarak özen gösterdiği için çok teşekkür ederim.
Mustafa Gürkan Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gürkan Erdoğan, Göz Hastalıkları.
Mustafa Gürkan Erdoğan adresi nerede?Mustafa Gürkan Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hırka-i Şerif Mahallesi 29. Mayıs Sokak No:3 Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gürkan Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Gürkan Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Gürkan Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gürkan Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Gürkan Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gürkan Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Gürkan Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.