Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
İşaretleme Testi
Muayenehane
2.Psikiyatri servisinde psikiyatri eğitimini 1998 yılında tamamladı.
Uzman olduktan sonra bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları 12.psikiyatri kliniğinde çalıştıktan sonra yaklaşık 1 yıl Beykoz Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniğinde hizmet verdi.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Avcılar RUDAM (Ruhsal Danışma Merkezi) da deprem sonrası ortaya çıkan psikiyatrik sorunları araştıran ve tedavi eden bir merkezde çalıştı.
15 Nisan 2002 tarihinde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde Ruh Sağlığından sorumlu müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2 Temmuz 2004 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığına atandı. 9 Kasım 2005 tarihinde daire başkanlığı görevinden ayrıldı.
Dr. Güveli Özel 1996-2017 arasında çalışmalarını PEDAM (Psikiyatrik Eğitim Danışma Araştırma ve Tedavi Merkezi) da devam ettirdi.
Halen kendi muayenehanesinde çalışmalarına devam etmektedir.
t ...g
Mustafa hocayı seviyorum 2016 yılında tanıştım o zamanlar yaklaşık bir yıl danışmanlık aldım bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum ve yine yardımına ihtiyacım oldu yine her zamanki gibi cana yakın ve samimi bir şekilde karşıladı beni tecrübesinden ve bilgilerinden faydalanmak istedim.hayatında başarılar diliyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar sunuyorum
hü...
6 aylık bir aradan sonra tekrar seans yaptık ve uzun bi aradan sonra bana çok iyi geldi. Bugün inanılmaz derecede iyi hissediyorum kendimi. Saat 11:00 de seans bitti o saatten bu saate hiç sinirlenmedim mesela :) gayet relaxım demek ki beni dinleyen anlayan birine ihtiyacım varmış :) oda yine ve yine Mustafa hocam kendisine çok çok teşekkür ediyorum ve emeklerine sağlık diyorum
r....ü
Depresyon belirtileriyle gitmistim iyi ki de gitmisim. Her seansi iple cekiyorsunuz. Analizleriyle kendinizin bile farketmedigi noktalara değinen, esprileri, konusma ve beden diliyle size gayet rahat, değerli, ve güvende hisssettiren bir doktor. Her sordugum soruyu gayet sabırla dinleyip, tane tane yanitlar. Çalışabileceğiniz en düzgün doktorlardan biri. Gozukapali tavsiye
d....ö
Gidiş amacım panik bozukluğu yıllardır bir çözüm bulamamışken karşıma mucize gibi çıkan hocam hiç bu kadar güvende hissetmemiştim Vesile olandan ve sizden Allah razı olsun ...
Mustafa hoca ile üç yıl önce tanıştım. Depresyon ve farklı şikayetlerle gittim fakat depresyonda olduğumun farkında bile değildim. Kendimi farketmeme tanımama yardımcı oldu. Ve farkettiğim şeylerle nasıl başedeceğimi öğrendim. İnsanlarla ilişkilerimde problem çözme şeklimi değiştirmem için yardım etti. Birçok meselede üç yıl önceki ben ile şimdiki beni farklı görüyorum. Destekleri sayesinde daha güçlü ve özgüvenli, farkındalıklı hissediyorum. Bu süre içinde ilerleyişimizden çok verim aldım. Yalnızca ilaç tadavisi değil işbirliği içinde terapötik ilerliyor. Alanında uzman, güveniyorum. Asla yargılamıyor ve anlaşıldığımı hissetmek çok iyi geliyor. İyi bir psikiyatri arayan insanlara öneriyorum. İşinin hakkını veren bir doktor.
er...n
Doktorumun bana olan yaklaşımı hoşuma gidiyor. Bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum. İlk seansla birlikte verimli uyuyamama problemimi çözdük ve bu bile beni inanılmaz mutlu ediyor. Diğer büyük sıkıntılarımı da yine kendisinin de sayesinde zamanla aşacağıma inanıyorum.
os...
Öncelikle anksiyete ve panik atak hastasıyım yıllardır ilacı reddediyorum ve tedirgindim tabi bunun için pişmanım bence daha önce gitmem gerekiyordu Ama şu anda da geç kaldığımı düşünmüyorum ve Mustafa beyle ilk Muayenemi gerçekleştirdim gayet güzel ve profesyonel bir şekilde tedavi sürecini ve
hastalığımla ilgil bilgi verdi kolay bir şekilde tedavi olacağımı yine çok güzel anlatımlar yaptı ve beni çok rahatlattı sizede tavsiye ederim…. Sevgiler saygılar hocam
ma...a
I sae Dr Mustafa for my anxiety and panic attacks he made me feel safe and I shared personal things because I felt I could trust him which is difficult to find I think he is amazing and I know many foreigners are struggling to find a good psychiatrist so I highly recommend him even when I talked too fast he was asking me questions and tried to understand me instead of only listening I am very happy with him and would definitely continue together
herzaman dakik guleryuzlu ve tecrubeli bir doktor olarak panik atak tedavi sürecimde daha cabuk toparlamama yardimci oldu.
as...n
KENDİSİ HARİKA BİR HEKİMDİR.RAHMETLİ EŞİM AKCİĞER KANSERİNE YALANINCA MAJÖR DEPRESYONA GİRMİŞTİ...SÜREÇTE HOCAMIZIN DESTEĞİ MÜKEMMELDİ.EŞİMİ KAYBETTİM AMA HER KİM PSİKİYATR ÖNERİSİ SORDUĞUNDA KENDİSİNİN ADINI VERİYORUM.ÇOK
SAHİPLENİCİ,ALAKALI,ŞEFKATLİ,VİCDANLI MERHAMETLİDİR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİMMM.İYİKİ TANIMIŞIZ HOCAM SİZİ...SEVGİLERİMLE...
Mustafa Güveli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Güveli, Psikiyatri. Size Mustafa Güveli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İşaretleme Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Psikiyatri Randevusu.
Mustafa Güveli adresi nerede?Mustafa Güveli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere caddesi no 24/54 Mecidiyeköy Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Güveli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Güveli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Güveli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Güveli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Güveli hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Güveli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Güveli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Güveli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Güveli hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Mustafa Güveli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler