Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs., Bornova
ny...a
Annem iki dizinden 04.07.2018 tarihinde ameliyat oldu.2gun olmasına rağmen hastamızın durumuna göre ayağa çabuk
kalktı,adım atiyor,şu durumda bile rahat yürüyecek düşüncesi oluştu yürüyecekte ve oldukça güzel gelişmeler var. Ameliyatı çok yeni , ağrılarına hızlı çözüm buluyor ve çok ilgili alakali olması bizi memnun
ediyor.Doktorumuz Mustafa Güven'e teşekkür ederiz Allah ondan razı olsun.Ayrica hastane olarakta hemşireler,personel,hizmetliler,yemek servisleri çalışanları güler yüzlü, saygılı,motivasyonu yükseltecek davranışlar,moral verici olmaları bizi çok memnun ediyor.Devlet Hastanesi'nde böyle ilgi,alaka, çözüm odakli,moralimizi yüksek tutan insanlarla aynı ortamı paylaşmak iyi geliyor.Çok teşekkür ederiz. Nevin Aslan
fa...s
doktorumuza teyzemi getirdim tek dizinden ameliyattan korkarken 2 dizinden de oldu kendisi ve hemşireleri çok ilgililer teyzemde cok memnun ameliyatda güzel tesekkur ederiz
se...m
Trafik kazası geçirmiştim kendisi kırıklarıma tedavi etmişti bir doktorun hastasına iyi davranmasını ve iyileşme suresince yardımcı oluşu benim iyileşmemde çok büyük katkı sağladı teşekkürler
Mustafa Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Güven, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Güven adresi nerede?Mustafa Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu 4 Sanayi Sitesi Acil Yardım Ve Travmatoloji Hs. Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Güven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Güven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Güven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Konak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları