e ...n
2 oğlumun da doktoru onun ve eşinin sayesinde çocuklarımız çok sağlıklı oldu ve büyüdüler eşim çok rahat güven ve huzur içinde hamileliğini atlattı.onları hem insan hem de doktor olarak tanımaktan çok mutluyuz. Şimdi uzaklar da olsakta
he...i
muhteşem bir doktor.. hamileyken bir çok doktora gittim en son arkadaş tavsiyesi ile mustafa beye gittim ve çok memnun kaldım.. işini en iyi yapan doktorlardan birisi..
ay...n
Bu zamana kadar gördüğüm en mükemmel doktor. Çok bilgili , cok kibar ve özellikle hastasına bir psikolog gibi yaklaşması sayesinde rahatsızlığınızı çok kısa bir sürede atlatabilirsiniz. Kesinlikle Sn.Mustafa Hacısüleymanı herkese tavsiye ederim. Bence başka doktor aramayın. Yardımları için Mustafa Beye çok teşekkür ediyorum.
ay...n
em...ü
mustafa beyle 4 yıl önce tanıştm.şimdi kızım 4 yaaşında ve ben mustafa beyle tanıştığım için çok memnunum.yine bi bebeğm olsa mustafa beyi tercih edderim hem anlayıilı hem çok tecrübeli.
Mustafa Hacısüleyman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Hacısüleyman, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mustafa Hacısüleyman adresi nerede?Mustafa Hacısüleyman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İşler Caddesi Orta Mahallesi No: 57/8 Akgül Apartmanı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Hacısüleyman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Hacısüleyman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Hacısüleyman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Hacısüleyman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Hacısüleyman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Hacısüleyman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mustafa Hacısüleyman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları