20'lik Diş Çekimi
Mustafa Hafızoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Mustafa Hafızoğlu Muayenehanesi
İzmir'de çok fazla araştırma yaptım. En sonunda Mustafa Bey'i doktor takviminden buldum ve gittim. O kadar kibar ve anlayışlı bir doktorki sizin için her zaman en iyisini düşünen birisi. Kanal tedavisi oldum ve çok memnun kaldım. İşinde çok başarılı bir dişçi. Bundan sonra İzmir'deki tek doktorum oldu kendisi.
Çok memnun Mustafa Bey'den. Çok bir başarılı diş hekimi hatta iyinin de iyisi olduğunu düşünüyorum. İmplant konusunda özellikle çok uzman her türlü işlemi başarılı sonralandırıyor.Hem görsel olarak hemde tıbbi olarak yapığı işe çok önem veriyor. Herkese tavsiye ederim.
Araştırmalarım sonucunda gitmeye kara verdim . Güvenilir, yaptığı tedaviler başarılı ve eli çok hafif ve hiç bir sorun yaşamadım. Normalde diş hekiminden çok korkan biriyimdir.Sayesinde bu korkumuda aştım. Herkese tavsiye ederim.
Mustafa Bey hastalarını dinleyen başarılı bir diş hekimi. Çok memnun kaldım tavsiye üzerine gittim.Aynı zamanda hijyene önem veren bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
em...n
Tek bir tereddütüm kalmadan, gönlümü ferahlatıp, tedavilerimi en güzel, en özel şekilde memnuniyetle yaptırdığım bir diş kliniği.
Sakın korkmayın! Çünkü emin ellerdesiniz. İşlerini en iyi şekilde yapan diş hekimi burada. :)
Mustafa Hafızoğlu ve ekibine çok çok teşekkür ederim.
el...n
Kabusum olan yirmilik dişlerimden kurtulmamdaki başrol oyuncusu :) Oskarlık performansınızla korkularımın büyütülecek kadar olmadığını gösterdiniz.. İlginiz alakanız gerçekten çok memnun etti. Kapınızı rastgele çalmıştık ama iyiki çalmışız size denk gelmişiz.. Meslek hayatınızda başarılar diliyorum..
tu...e
Eski kanal tedavisi olan ve ağrısı hiç geçmeyen bir dişten dolayı başvurdum.Gittigim eski hekimin çekilmesi gerektiğini söyledi.Fakat Mustafa bey tedavi etmeyi tercih etti. İltihapli olan ve sürekli ağrı yapan bir dişimi kurtardı. Çok teşekkür ederim hocam iyi ki sizin gibi hekimlerimiz var. Gerçek anlamda mükemmel bir hekim.
ya...n
HAKİKATEN ÇOK İYİ BİR DR. TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM. BAŞKA DR.UN ÇEKİLMELİ DEDİĞİ DİŞİ KURTARDI.DOLGU YAPTI HEM DE 6 SENEDİR SORUN YOK. ŞİMDİ İŞ TEMİZLİĞİ İÇİN GİEC EĞİM KENDİSİNE.
Mustafa Hafızoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Hafızoğlu, Diş Hekimi. Size Mustafa Hafızoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Lamina Uygulamaları, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi.
Mustafa Hafızoğlu adresi nerede?Mustafa Hafızoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı No:47/1 Lunapark Suites Karşıyaka Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Hafızoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Hafızoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Hafızoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Hafızoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Hafızoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Hafızoğlu ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Hafızoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Hafızoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Hafızoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Hafızoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Hafızoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Hafızoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Hafızoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ziraat Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri