Mustafa Beye koroner by-pass ameliyatı oldum. Hazırlık aşamasından operasyona ve hastanedeki ameliyat sonrası döneme, her şey mükemmel idi.
m....o
Babamın geçirdiği kaza sonucu tanıştık.hafta sonu gece 3 te bizi hastaneye kabul edip babamın hayatını kurtardı.8 saat süren başarılı bir ameliyat sonrası babam sağlığına kavuştu.o kadar alçak gönüllü bir dr ben tanımadım.ilgisi alakası herşeyi ile dört dörtlük bir dr.yolunuz açık olsun hocam...
varis başlangıcı şikayetiyle gidip sigarayı bırakma sözüyle odasından çıktığım hastasıyla gayet ilgili bir hekimdir kendisi. Kendisine burdan tesekkür ederim kendisine söz verdiğim gibi sigarayı bıraktım. İnsanlığı, cana yakınlığı, hastaya ilgisi, bütün sorulara özenle cevap vermesi, verdiği güven için sonsuz tesekkürler
ka...n
Bir hafta önce 73 yaşındaki babamın bypass ameliyatını ekibiyle beraber başarıyla gerçekleştirdi. Hastaneye yattığımız andan taburcu olduğumuz ana kadar can sıkıcı hiçbir durumla karşılaşmadık. İleri yaşta bu kadar riskli olabilecek bir operasyonu umduğumuzdan çok daha kolay atlattık. Kendisine,Op.Dr. Mehmet Kazım Berköze, Yoğun Bakım ve serviste bizimle ilgilenen tiüm sağlık çalışanlarına sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum.
.....
2003 yılında 5 yasinda 11kg agirligindaki yavruma istanbul kadıköyde ki kalp ve damar cerrahisi hastanesinde kızımın pda ameliyatini yapti. Oncesindede sonrasindada doktorlugu profesyonelligi bir kenara insanligi merhametiyle bizi o kadar mutlu ettiki hala dualarimdasiniz hocam cok kandilllerde bayramlarda hep mesaj attim meger numaraniz degismis.Allah sizden razi olsun yavrum 18 yasinda bir genc kiz.
ar...s
Mustafa beyi ilk ooarak kayınvalidemin rahatsızlığı nedeniyle tanıdım ve böyle bir insanla Müşerref olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum kendisi hekimliği adeta yeni bir soluk getirmiş hastalarıyla ve hasta yakinlariyla tam bir duygu ortaklığı içinde yani on numara bir insan ve bir okadar mükemmel bir hekim kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum her ne kadar kayınvalidem sağ olarak hastaneden çıkmamış olsada takdiri ilahi işte
ç ...i
Eşimin operasyonu sırasında hastahanede iki gün geçirdikTüm ekibi ile çok iyi bir ilişki içerisinde olduğunu ve OTOPARK görevlilerinden Halkla ilişkiler departmanına ameliyathane ekipleri hatta danışma noktalarından muhasebe ekipketine kadar tam bir takım oyunu ve ciddiyet ile yaklaşım gördüm Ayrıca istanbul u asla aratmayacak kadar kalitelii hoca ve operatör hadrosu olması da İzmit lerin şansı .hastahanede kaldığımız iki gün Mustafa hocanın iyi bir Dr. Olduğu kadar çok iyi bir yönetici ve Başhekim olduğu kanaatim oluştu. Umarım profesyonel dünyamızda bu amatör ruhu tüm sağlık sektörüne yayılır
i̇...r
mükemmel insan saygıdeğer hemşerim senin gibi değerli bir doktorla hemşeri olmaktan gurur duyuyorum ALLAH C.C sana ve seni yetiştiren muhterem annen ve baban FARUK İDİZ'E UZUN VE SAĞLILI ÖMÜRLER nasip eylesin SİYAMİ ERSEK HASTAHANESİNDE nuray içerin kalp kapakcığı ameliyatını 15 yıl önce başarıyla YAPTINIZ TEŞEKKÜRLER
ya...k
Mustafa Bey bundan yaklaşık olarak 10 sene önce babam siz Siyami Ersek'te görev yapmaktayken kalbinden ameliyat olmuştu şu anda kardeşim de kalbinden tedavi görüyor sizden kaldığımız memnuniyetten yola çıkarak kardeşimi de o hastaneye götürmek istiyoruz babam sizin çalışma arkadaşlarınızın da çok başarılı olduğundan bahsetmişti sizden ricamız kardeşimi muayene ettirebileceğimiz bir doktor önermeniz şimdiden çok teşekkür ediyor meslek hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.
ca...n
20 Kasım 2013 tarihinde annemi başarıyla ameliyat eden Sn.Dr.Mustafa İdiz ve tüm ekibine binlerce kez teşekkürler.Herşey mükemmel ve sonsuz güvenvericiydi.Ensevdiğinizi,gözünün içine baktığınız biricik annenizi güvenerek bir ameliyata gönderebilmeniz ve onu ameliyat edecek ekibe teslim edebilmeniz o kadar önemli ki,teşekkürler tekrar.
Mustafa İdiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa İdiz, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Mustafa İdiz adresi nerede?Mustafa İdiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi İnkılap Caddesi No:9 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa İdiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa İdiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa İdiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa İdiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa İdiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa İdiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Mustafa İdiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları