Psikiyatri Randevusu
Hafsa Sultan Mahallesi 4803. Sokak No:20/A K:3 D:33 Koşar Residence (E-Bebek Mağazası üstü), Manisa
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Dr. Mustafa Kaan Toksöz
Türkiye Grup Psikoterapileri Derneği’nde psikodrama eğitimi aldım.
Kaan Bey çok naif güler yüzlü ve hoşgörülü bir insan. Problemleri iyi analiz eden detaylı soru cevap şeklinde izlenimi ile doğru teşhisi bulan ve ona göre çözüm sunan bir hekim. Tedavi sürecim devam ediyor. Kendisinden çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
i̇...s
Kaan Bey psikiyatri konusunda duayen bir isimdir beni bir çıkmazdan alıp kendime getirmiştir
Kaan Bey her şeyden önce çok naif ve sakin yaklaşımıyla başlangıçta çok iyi geliyor insana. Uygulanacak tedavinin sebepleri ve sonuçları hakkında da bilgilendiriyor olması beni mutlu ve motive ediyor. Bir de görüşmeler dışında da ne zaman ihtiyaç duysam her daim geribildirim veriyor ve yardımcı oluyor. Son görüşmemizde MÜKEMMELLİYETÇİ yaklaşımın aslında toplum temelinde ne kadar önemli olduğunu söyledi ve bu bakış açısı benim adıma bir sorun olmaktan çıkardı konuya yaklaşımımı. Kendisini seviyor ve saygı duyuyorum. İyi ki var!.. Bugün onun sayesinde gayet iyiyim.
n ...ç
Kaan Hocam
Mükemmel bir hekim , iyi bir dinleyici....
Verdiği ilaçlar ile hayata döndüm herkese tavsiye ediyorum
t....a
Girerken biraz sıkıntılı ve cekimserdim ama daveti ve konuşmasıyla bakışıyla gönül rahatlığıyla konusabiliyosunz.doktor beyden aldığınız enerjiyle zaten hersey kendiliğinden geliyo ve çok rahat hissediyosunuz.ben cok memnun kaldım.dogru bildigimz yanlışları göstermesi. Süre konusunda sizi belli bi zaman dilimine kisitlamamasi en en güzeli bu sayede rahat davraniyosunz.kendisi isini severek yapan ve karsisinda ki hastasina fazlasıyla özverili davranan bi doktor.hersey icin teşekkür ediyorum burdanda.biz daha yolun basindayz ama uzun sürmeyecegine hizli bi sekilde halledebilcegimize inaniyorum.
Mustafa Kaan beyin, muayene süresi gibi bir kısıtlama yerine konuşmamızın doğal akışında ilerleyip terapiyi bu akışın bitmesi ile sonlandıran, sizi anlamak için pür dikkat dinleyen, siz kendinizi ifade edemediğinizde size sorular sorarak terapi sürecini destekleyen bir doktor. Beni desteği ile yıllardır devam eden depresyonumdan zamanla ve sabırla ayağa kalkabileceğime, iyileşeceğime inandırdı.
b....ö
Sizi dinlemesi olsun, tavsiyeleri olsun, bilgi birikimi olsun sohbet etmesi gayet keyifli ve entellektüel bir doktor Kaan Bey. Isine gösterdigi hassaslik keske her doktorda olsa. Tedavi sürecinde sürekli iletisim halinde kaldik, verdigi tavsiyeler ile tedavi cok olumlu bir sekilde ilerliyor, kendisine tekrardan tesekkürler.
n....d
Yıllarca panik ataktan çektim. Hastaneler ikinci adresim oldu. Kaan bey sayesinde hastalığımı atlattım sağlığıma kavuştum. Artık doktorumun peşini bırakmayacağım. Çok teşekkür ediyorum.
i̇...
16 yıl önce depresyon rahatsızlığı için gitmiştim. İlk görüşmemiz cok olumlu geçti. Kaan bey sayesinde hastalığımı yüzde yüz atlattim. Hastaneye gelemediğim günler, telefonla görüşüp bilgi alışverişi yaptık. Kendi alanında eğitimler almış, bilgili, tecrubeli, halden anlayan, iyi niyetli, samimi, güven verici doktorum. Kaan bey sayesinde hayata, aileme ve çevreme karşı daha olumlu bakmaya başladım. Çok iyi niyetli, hoşgörülü doktorum. Çok kahrımı çekti benim. Hersey için teşekkürler. Allah razı olsun.
b....v
Doğru ve guvenilir doktor , dogru tedavi sagliga atılan en büyük adımdır benim için. Izmirden gitmek başta zor gelmisti ama şimdi koşarak gidiyorum huzurum neşem yerine geldi. Hayat güzelmiş diyebiliyorum kendimi yeniden keşfetme yolculugumda eşlik ettiği için doktoruma teşekkür ediyorum
Mustafa Kaan Toksöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kaan Toksöz, Psikiyatri. Size Mustafa Kaan Toksöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi, Transaksiyonel Analiz, Psikiyatri Randevusu, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yas Terapisi.
Mustafa Kaan Toksöz adresi nerede?Mustafa Kaan Toksöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hafsa Sultan Mahallesi 4803. Sokak No:20/A K:3 D:33 Koşar Residence (E-Bebek Mağazası üstü) Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kaan Toksöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kaan Toksöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kaan Toksöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kaan Toksöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Kaan Toksöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kaan Toksöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kaan Toksöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Mustafa Kaan Toksöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Kaan Toksöz hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Kaan Toksöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.