Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
İstanbul
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Üroloji Randevusu
İstanbul
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
fe...s
Mustafa beye kimseye söyleyemediim sikayetimle gittim saolsun beni dinledi ve daha once kimsenin ilgilenmedii gibi ilgilendi. formlar verdi. tahlil yaptırdı. verdii tedaviyle suan çok iyiyim. allah razı olsun.
ze...n
Mustafa Beyi üroloji ile ilgili her türlü hastalığı olanlara öneriyorum. Gerçekten sizinle ilgilenen dört dörtlük ve ciddi bir doktor. Sizi hiç küçümsemeden, yakın arkadaşınıza bile anlatamadığınız en özel problemlerinizi dinleyip onlara çözüm buluyor. Kimselere anlatamadığım ve gittiğim doktorların hiç birisinden sonuç alamadığım erken boşalma ve cinsel problemlerimi halletti. O kadar mutluyum ki anlatamam. Allah razı olsun.
mu...n
Doktor Mustafa Beye erken boşalmayla şikayetimle gittim. Daha önce gitmiş bi arkadasimin tavsiyesiyle kendisi ni buldum. Daha önce birçok doktora gitmis olmama rahmen kimsenin bana yaptırması soruları sordu bi sürü anket formu doldurup. Sonra sonuçlarına göre ilaç verdi. Ben hic bu kadar ilgili bir doktor görmedim. Hem de devlet hastanesinde. Bana dosya hazırladı. Takip edecegini söyledi. Devlette böle iyi doktorlarda varmış.
su...r
Mustafa beye taşım için oluğundan giddim. daha önce giddigim doktorlar bu taş düşmez ameliyat olman laım demişlerdi kendisi saolsun verdigi ilaçlarla taşımı düşürdü.
i̇...z
Mustafa beyden Allah razı olsun. Kendisi çok bilgili bir insan. Banada çok ilgilendi aylardır süren şikayetlerim sayesinde geçti verdiği ilaçdan sonra hiç şlikayet kalmadı
mu...l
Prostat rahatsızlığım için gittiğim doktor Mustafa bey beni iyice dinledi benle çok ilgilendi ok güleryüzlü. Verdiği ilaçlar çok iyi geldi. Kendisinden çok memnunum. Allah kendisinden razı olsun.
se...y
Kendisine nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.Hastasına yaklaşımı,güler yüzü ve başarılı ameliyatımla bana yeniden güç verdi.Kendisine çok teşekkür ederim.Yolunun açık olmasını diliyorum.
Mustafa Kadıhasanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kadıhasanoğlu, Üroloji. Size Mustafa Kadıhasanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu.
Mustafa Kadıhasanoğlu adresi nerede?Mustafa Kadıhasanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kadıhasanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kadıhasanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kadıhasanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kadıhasanoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kadıhasanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kadıhasanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kadıhasanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kadıhasanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa Kadıhasanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Kadıhasanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Kadıhasanoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Kadıhasanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar