m....m
Çocuk istemimiz vardı çok yer gezdik ama bir türlü olmadı. Öneri ile Mustafa beyi bulduk. Sanki aileden biri gibi karşıladı ve devlet hastanesi değil de özel muayenehane gibi yaklaştı. Günlük takip, tedavi ve verdiği güvenle şimdi çocuğum kucağımda. Şükürler olsun onu benim karşıma çıkarana...
vi...ş
Mustafa hoca, çok iyi biri ,etik kurallar icerisinde hastalariyla ilgilenen hastalari uzmeden çok tatli bir dille iletisim kuruyor hastalara gereken noktada tibbi kelimeleri aciklayip bilgilendiriyor, kistimin oldugu halde beni endişelendirmeden iletisim kurup beni sakinlestirdi,Ben boyle bir doktora hayran kaldim rabbim emeginin karsiligini versin
ış...l
Hatayda iken tanışmıştık doktorumuzla ve gitti o kadar üzgünümki çok mükemmel bir doktordu operasyomu gerçekleştirdi çok iyi kibar sıkılmadan hastalarını dinleyrn ve hastalarına ne yapılmasını gerektigini anlatan iletişimi çok iyi olan bir doktorumuzdu yoklugunu arıyoruz eşimde bende inşallah tekrar hataya gelir
öz...m
mustafa bey gercekten cok iyi bir hekim...bana cok guzel moral vermıstı tedavi boyunca...sorularıma eksıksız yanıt vermesı benı cok memnun etti. :)
Mustafa Kaplanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kaplanoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mustafa Kaplanoğlu adresi nerede?Mustafa Kaplanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kaplanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kaplanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kaplanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kaplanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Kaplanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kaplanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kaplanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kaplanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Kaplanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları