B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi
Malazgirt Mahallesi Sarayburnu Caddesi Forum Center AVM OFİS No 46/1-301 A1 Giriş, Selçuklu, Konya

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Ergoterapi Randevusu

Randevu +16 daha fazla

Beckman Oral Motor Değerlendirme

Bilişsel Rehabilitasyon

Dans ve Hareket Terapisi

Banka Havalesi

Ergoterapi Randevusu

Malazgirt Mahallesi Sarayburnu Caddesi Forum Center AVM OFİS No 46/1-301 A1 Giriş, Konya

B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi

Erg. Mustafa Karaarslan,İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Fakültesi Ergoterapi bölümü'nden mezun olmuştur.Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi Bölümünde tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.Şu anda B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Makaleler
Röportaj

C
Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Randevu

Mustafa hocamı psikiyatristimizin yönlendirmesi ile tanıştık Eylül ayında okul bayatı başlayacak çocuğumun davranışsal olarak problemleri vardı ses hassasiyeti vardı bu yüzden Mustafa hocama başvurdum başlayalı 2 ay oldu davranış problemleri üzerinde duran Mustafa hocam 2 ay sürece üzerinde çok durdu ağlamaları inkar etmeleri vs durumları vardı aile yönlendirmesi Mustafa hocamın çok iyiydi bizi her zaman ne yapmamız gerektiği konu hakkında uyardı ve bu başarı çok güzel bir başarı ki 2 ay içerisinde davranış problemleri bitti örneğin çocuk ağlama sesinden rahatsız olan davranış problemi gösteren çocuğumun artık bu duruma alışması ve hiç duymadan tepki göstermeden hayatına devam etmesi bizi memnun etti eğitimlerimize devam ediyoruz.

Erg. Mustafa Karaarslan

Akademik hayata hazırlık sürecimiz için Ergoterapi:)

Ö
Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Mustafa hocamı kendi araştırmalarım sonucu internetten buldum çocuğumda diğer çocuklardan farklı olduğunu fark ettim önceden konuşan çocuğum sonrasında konuşmamaya başladı ellerini çırpma gibi bazı davranışları gözlemledim bu yüzden Mustafa beyden randevu talep ettim kendisinin değerlendirme sonucunda bizi uzman psikiyatrist hekime ve dil terapistine yönlendirdi 3 lü kordinasyonlu olarak devam ediyorum ilerleme görüyorum kısa bir süre gitmeme rağmen çırpınmalarımızda azalma oldu

Erg. Mustafa Karaarslan

Multidisipliner çalışma çok önemlidir :)

Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Merhabalar ben Hollanda’dan Türkiye’ye ziyarete gelmeden internet araştırmalarım sonucu Mustafa beyi buldum doktor takvimi yorumları ilgimi çekmişti çocuğum 6 yaşında 3 ay önce otizm tanısı aldı Türkiye’ye geldiğimizde bizi araya sıkıştırıp randevu verdi kendisi ve çok geç kaldığımızı ifade etti Mustafa hocam davranış problemlerinin ileri bir boyutta olduğunu duyusal olarak arayış içinde olduğunu söyledi tatilimiz 1 ay sürecekti be Hollanda’ya gittiğimizde özel eğitimin Ergoterapiye devam etmemiz gerektiğini söyledi öncesinde biz hiç bir eğitim almamıştım temmuz ayında döndüğünüz zaman başlayacaktık kendisinin bizi yakından ilgilenmesi yönlendirmeleri beğendik Konya’da böyle bir imkan olması güzel hoşumuza gitti aldığımız 1 ay yoğun bir eğitimde çocuğumda davranışsal olarak vurma tekmeleme yerlere yatma inkar etme davranışları üzerinde çalıştı Mustafa hocam 1 ay sonucunda çok güzel başarı elde ettik Mustafa hocama gelmeyi düşünen ailelere öneriyorum

Erg. Mustafa Karaarslan

Kısa sürede güzel sonuçlar :)

Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Merhabalar 4 yaşındaki otizmli oğlum için Ergoterapist Mustafa hocama başvurduk oğlum önündeki tehlikeleri yada zararların nerede olduğunu fark etmeden yürüyordu takip etmekte zorluklar çekiyordu duyusal olarak yüz ifadelerini kullanmıyordu 1 yıl kendisinden aldığımız ve güzel ilerlemeler katettik herkese tavsiye ediyorum

Erg. Mustafa Karaarslan

Farkındalık yaşam kalitesini arttırır :)

Mustafa Bey ile duyusal problemleri olan çocuğumuz için araştırmalarımız sonucu tanıştık. Zamanımızın kısıtlı olmasından dolayı 1.5 aylık kısa denilebilecek bir sürede gözle görülür derecede ilerlemeler kaydettik. Sürecin sonrasında da Mustafa Bey iletişimi aktif tutmaya çalışıyor. Tecrübe etmiş bir aile olarak arayış ve araştırma içinde olan ailelere kesinlikle tavsiye ederim.

Erg. Mustafa Karaarslan

Yurtdışından gelip kısa sürede güzel sonuçlar :)

Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Merhabalar Mustafa hocamla 9 ay önce tanıştık oğlumda otizm belirtileri olan parmak ucu yürüme kollarını çırpma göz ucuyla takip etme gibi problemleri vardı Mustafa hocam biz bir psikiyatrist de yönlendirdi oğluma otizim teşhisi konuldu psikiyatristimiz özel eğitim+Ergoterapi almamızı önerdi Mustafa hocama Ergoterapi de başladık dokuz ay boyunca yoğun bir eğitim alarak çocuğum da kol çırpma parmak ucu yürümede çok faydasını gördüm farkındalığı çok güzel arttı bakışları bile anlamlandı herkese tavsiye ediyorum seanslarımıza devam ediyoruz

Erg. Mustafa Karaarslan

Yoğun terapi başarı getirir :)

Konum: B&M Ergoterapi ve Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Öğretmenimizin yönlendirmesi ile 2.5 yaşında ki oğlum için Mustafa hocamla tanıştık kendisinin açık sözlü,samimi niyeti disiplinli çalışması ile kısa sürede güzel ilerlemeler oldu herkese tavsiye ediyorum

Teşekkürler :)

Erg. Mustafa Karaarslan

Daha güzel günler için multidisipliner yaklaşım önemlidir :)

Konya'da bulabileceğiniz tek kişi diyebilirim. 8-9 ay görüşme sağladık. Faydasını gördük ama günümüz durumlarından dolayı ayrılmak zorunda kaldık. Allah'a şükür şu anda evladımız iyi. Parmak ucu yürümesi vardı nadire düştü şu anda ara bir tek tük. El çırpması büyüdüğü halde devam ediyordu son buldu. Tat, duyu seviyesi düşük seviyelerdeydi normale geldi. Allah'ım yolunu, bahtını açık etsin.

Erg. Mustafa Karaarslan

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim :)

Mustafa Bey iyiydi, memnunduk. Yaklaşık 6 ay kadar çocuğum görüşme sağladık. Olumsuz davranışlarında azalma oldu. Yere pat pat ayağıyla vuruyordu ona iyi gelmişti. Mustafa Bey çok iyi, iletişimi güzel bir uzman.

Erg. Mustafa Karaarslan

Hayatınıza katkı sağlayabildiğimiz için mutluyuz :)