lokal bel fıtığı ameliyatımı toplamda 30dk da bitirdi, ameliyat sonrası ağrılarım kalmadı, neredeyse aynı gün ayağa kalktım, kendisine buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hem çok iyi bir doktor hemde çok iyi bir insan. Şiddetle Tavsiye ediyorum.
ce...
Merhaba;
Kısken felçli olan canım annemin , tüm doktorların araştırmasına rağmen kimsenin bulamadığı omurilik tümörü, ya masada kalır ya tamamen felçli kalır dedikleri hastalığı mükemmel ötesi baba insan bilgisine ilgisine güler yüzüne hayran kaldığımız bizi hayata döndüren canım Mustafa Hocama sonsuz kalpten sevgiler saygılar hocam siz hep var olun ..
to....
Kanser hastası babamızı onkoloji için getirmiştik.Fakat acil şekilde beyinden ameliyat olması gerekti.
Mustafa hoca riskli ve zor bir ameliyatı nöbetinde gerçekleştirdi.
Babamıza gerçekten tekrar hayat verdi. Allah razı olsun.Amellyat öncesi ve sonrası hasta ve hasta yakınlarıyla çok güzel ilgileniyor gerekli bileğileri veriyor.İnsanın kafasında hiç soru işareti kalmıyor.mükemmel bir insan ve doktor.Elleriniz dert görmesin.
Sayın Mustafa karasoy çok teşekkür ederiz.Tolga Memiş
c.....
Boyun fıtığı ağrısı ile başvurdum Mustafa hoca ile görüştük kontrol sonrası hastalara davranışı insancıl yalın dil ile aydınlatıcı neler yapılacağını neler yapılması gerktiğini anlattı. Daha sonra Ameliyatımı yaptı takibi kontrolleri saatlik ilaç takibi herşey mükemmel oldu Allah razı olsun böyle doktoraların herzaman var olması sağlıklı toplumlara örnek olacaktır tekrar teşekkür ediyorum Mustafa hocam Allah razı olsun
Celal DEMİRÖZ Emekli Asker.
me...7
Biz babamın bel fıtığı sorunuyla gitmiştik Mustafa hoca ma aksekide geliyordum zorlu bı surecti babam ayakta duramiyordu hocam sayesinde iyi sabah ilk hastasına gelen Dr dur güler yüzü sevecen tavırları insana güven veriyor ona minnettarız basarilarin daim olsun hocam sağlıkli huzurlu bir omrunuz olsun ins
er...7
Ergün Ay ( 26 Aralık 2014 )
Boyun omurilik daralması nedeniyle kısmen felçli ( spastik yürüyüşle ) gittiğim doktor, mükemmel insan, dost, sorun çözücü, yardımsever ve kendine güvenen doktorum ilk teşhisi koyan ve bu ameliyatlar da daha çok deneyimi olduğu için beni benim güvenliğim açısından kendi meslektaşına yönlendiren ve onu bilgilendiren insan yaşamı için her şeyi yapabileceğine inandığım insana, beni yeniden yaşama döndürecek yola, adrese yönlendiren kıymetli dostuma, doktoruma mutlu, sağlıklı ve başarılarla dolu geçmesini temenni ettiğim ve mesleğinde aynı insani değerlerle gelecekte daha yüksek mevkilerde görmek dileklerimle teşekkürlerimi iletirim.
tü...r
Hocamız uzman iyi şefkatli tıp ilim adamı.Bir baba agabey gibi şefkatlı bir kardeş gibi sevecen .hastalarin gönüllerinde hala güneş doguyorsa ' hocamız ve onun gibi doktorların sayesindedir.sayin hocam Prf/ dan daha fazla bana yardimci oldu/ Allah ondan razi olsun :
do...n
10 yıldır bel fıtığı rahatsızlığım vardı denemedik hiç bir yol bırakmadım bir çare bulamadım ağrılarım şiddetlendi dayanılmaz bir hal aldı ameliyat olmaya karar verdim uzun bir araştırmadan sonra Mustafa Karasoy hocamızın ameliyatlarının başarılı geçtiğini diğer hstalardan öğrendim bunun üzerine hocamızın ameliyatımı yapmasını istedim ALLAH Mustafa Karasoy hocamızdan razı olsun kendisi Antalya için büyük bir değerdir Allah onu sevenlerine bağışlasın.
ye...n
Mustafa bey benim bel fıtığı ameliyatımı yaptı.fizik tedavi doktorumun önerisiyle gittim.daha önce tanımıyordum ama sonra öğrendim ve araştırdım 10 kişiden 9 tanesi Mustafa Karasoy diyor.benim öncesinde araştırma şansım falan yoktu kendisine ulaştığımda felç durumundaydım.resmen benim hayatımı kurtardı.kendisine minnettarım.sonsuz teşekürlerimi sunar ve başarılarının devamı için kendisine ömür boyu sağlık sağlık sağlık diliyorum.
Mustafa Karasoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Karasoy, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mustafa Karasoy adresi nerede?Mustafa Karasoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Karasoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Karasoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Karasoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Karasoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Karasoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Karasoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mustafa Karasoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları