a....t
Babam uzun zamandır süren omuz ağrısı için gitti ve sadece kaslarını güçlendirmesi gerektiğini söyledi röntgen bile çekmeden ve ağrı hala devam ediyor. Kasların güçlenmesi gerektiğini biliyoruz zaten ama tedavi ve gerçek sebebi bulmaya yönelik hiçbir yardımı olmadı.
ni....
Annem Aysel Arslan'ın diz protez ameliyatını başarıyla gerçekleştirmiştir. Op.Dr. Mustafa Kemal Bey'e ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.
er...9
Annemiz Halide MALKOÇ'a yapılan Diz Protez Ameliyatından çok memnun kaldık. Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederiz.
ar...r
Bende el soru um için gittim çok iyi bir doktur tekrar gidecegim yurtdışından geldim bandırma da gittim süper bir doktur
mi...r
hastalarıyla ilgilenen ve cok titiz ve yardımcı cok iyi birisi harika ben memnun oldum ve güvenilir
se...a
kendisi cok iyi dr hastalarına disiplinli ve cok titiz düzgün seviyede saygılarımla
he...i
öncelikle insan bi dr cünkü abim komadaydı ve hic boş yatak olmamasına rağmen hemen acil müdahale etti bu yüzden müteşekkirim
Mustafa Kemal Akça isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Akça, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Kemal Akça adresi nerede?Mustafa Kemal Akça şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bandırma Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Akça isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Akça online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kemal Akça isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Akça bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Akça ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Akça hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa Kemal Akça hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları