ha...3
Yaklaşık 5 senedir bel fıtığı ağrısı çekiyordum,son zamanlarda yürüyemez olmuştum ta'ki Mustafa kemal hocamla tanışana dek,3 saatlik cerrahi operasyonla,bütün ağrılarım gecti,ilgi ve alakasına çok çok teşekkür ediyorum hocamdan Allah ondan razı olsun.
se...z
mehaba ben semra gürbüz doktorum mustafa kemal arı ya çok teşekkür ediyorum burdan .hocam gerçekten çok iyi bir doktorsunuz.anlayışınızla,insanı dinlemenizle, iyi bir muayenenizle, sempatikliğinizle, hastanızla konuşmalarınızla daha iyi bir tedavi uygulayarak insana güven aşılıyorsunuz. size teşekkür ediyorum ve tanıdıklarıma sizi tavsiye ediyorum siz olmasaydınız ameliyat olmayacaktım sağolun allah yar ve yardımcınız olsun
he...i
dün akşam saatlerinde babamın bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi,,,babam şu anda çok iyi sonsuz teşekkürler MUSTAFA KEMAL ARI......(PELİN KURTCAN)...
he...i
Yalnız kendi bransında degil insanlara yardım etmek icin tek kelimeyle bir tane
ar...ş
hocamı yorumlamanın tek cümlesi...tanımak lazım süperrr..
hü...ı
Mükemmel bir doktor.inanın hocamdan iyisini görmedim.Allah onu ailesine bağışlasın.
Mustafa Kemal Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Arı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Mustafa Kemal Arı adresi nerede?Mustafa Kemal Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent Mah. 31168 Sk. Ritim Ofis A Blok No:1 D:2, Yenişehir, Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kemal Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mustafa Kemal Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Mersin bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları