Yörük Selim Mahallesi 12 Şubat Caddesi No: 11, Onikişubat, Kahramanmaraş
k....k
Gerçekten mükemmel bir doktor 2 yıl önce kemik kisti ameliyatı oldum hiçbir şikayetim olmadı 2 hafta içinde ayağa kalktım ameliyattan 3 hafta sonra spora başladım her şey için minnettarım :) Düşünmeden kendinizi emanet edebilirsiniz.
öz...r
Kıymetli hocamızı, kızımın iki kolunu da kırması nedeniyle tanımış olduk. Çok da memnun olduk. 11 yaşındaki kızımın tedavisini yapmakla kalmadı, tatlı dili ve hoş sohbetiyle gönlünü de kazandı. Kontrollerimizde de yine Doktor Amcamız olarak ilgilendi. Kendisine ailecek sonsuz teşekkürlerimizi ve de saygılarımızı sunuyoruz
m....y
SAYIN KEMAL HOCAM BELKİ HATIRLAR YAKLAŞIK 3 SENE ÖNCE KIZIM ALTINCI KATTAN DÜŞTÜ VE KIRILMAYAN HİÇ BİR KEMİĞİ KALMADI.ÖNCE ALLAHIN TAKDİRİ SONRA KEMAL HOCAMIN BİLGİ TECRÜBE VE GÜLERYÜZÜ SAYESİNDE ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BİR SIKINTIMIZ KALMADI. HEM ÇOCUĞUMUZU TEDAVİ ETTİ HEMDE BİZİMLE İLGİLENDİ ÇÜNKÜ BİZİMDE PSİKOLOJİMİZ ALT ÜST OLMUŞTU.DAHA SONRA TAYİNİM BAŞKA İLE ÇIKTI BURDADA BİZİ Bİ DOKTOR ARKADAŞINA YÖNLENDİRDİ SIKINTIMIZ OLUNCA İLGİLENDİ. YANİ BAŞKA İLE GİTTİK GENE ALAKADAR OLDU. ÇOK İYİ NİYETLİ GÜLER YÜZLÜ ADAM GİBİ ADAM. ALLAH RAZI OLSUN. SELAM SEVGİLER
öz...m
çok güler yüzlü içi dışı aynı olan bir insan anneme güven verdiği için ameliyat oldu .annem beş sene kimseye ameliyatiçin güvenmedi .alah kemal beyden razı olsun.
le...z
harika bir doktor
me...t
Sayın doktorumun yaptıgı tedavi sonucu agrılarımkalmadı hareketlerim rahatladı herkese tavsiye ederim
Mustafa Kemal Gölbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Gölbaşı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Kemal Gölbaşı adresi nerede?Mustafa Kemal Gölbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yörük Selim Mahallesi 12 Şubat Caddesi No: 11 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Gölbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Gölbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kemal Gölbaşı hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kemal Gölbaşı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kemal Gölbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Gölbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Gölbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Gölbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mustafa Kemal Gölbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.