Uzm. Dr.
Çocuk Depresyon Ölçekleri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Dr. Mustafa Kemal Özcan Muayanehanesi
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Ekim 2004’te Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesinde başladığı Psikiyatri uzmanlık eğitimini şubat 2010’da tamamladı. Mart 2010-şubat 2012 tarihleri arasında Şırnak ve Cizre Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak devlet hizmet yükümlülüğünü yaptı. 2012-2013 tarihleri arasında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma hastanesi ve Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalılkları hastanesinde, 2013-2015 tarihleri arasında da Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalıştı
2015-2017 tarihleri arasında yan dal uzmanlık sınavında başarılı olarak Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tamamlamıştır. 2017-2019 yıları arasında Çorum Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ikinci kez devlet hizmet yükümlülüğünü tamamlamıştır. Hem çocuk-ergen hem de erişkin psikiyatri uzmanı olmanın hastaların tanı ve tedavi sürecinde olumlu etkisi ile daha kaliteli hizmet verebilmek için Kasım 2019’dan itibaren kendi muayenehanesinde serbest çalışmaya başlamıştır.
Doktor bey pek ilgili değildi. Atipik depresyon teşhisim vardı ve doktor değişikliği için Mustafa beye başvurdum. girişte bana bir form doldurttular ancak doktor bey formu okumadan ve benimle konuşmadan bana dikkat eksikliğin var dedi ve beni teste yönlendirdi. içeri girdikten sonra sadece kendimi tanıttım ve bana bu şekilde bir yönlendirme yaptı ve sonrasında depresyon teşhisimden bahsettiğimde bununla ile ilgili bir şey söylemedi seans içerisinde. ilaç değişikliği ile ilgili konuşmak istediğimde iste geçiştirdi ve dikkat eksikliği testine yönlendirmeye devam etti. kendisi samimi ve iyi niyetli birisi ancak seansımdan memnun kalmadım çünkü beni dinlemedi. yine de kendisi bir doktor olduğu için ve tavsiyesi olduğu için kendisinin tavsiye ettiği merkezde testi yaptırdım. ve şu anki mevcut psikiyatristim testin gereksiz olduğunu ve dikkat eksikliğim olmadığını söyledi sonuçlara bakarak.
m ...̇
Doktor bey ile dikkat eksikliği tedavisinde yaşadığım problemler üzerine konuşmak için gittim. İlaç değişikliğine başvurdu ve sebeplerini detaylı bir şekilde anlattı. Yeni ilaca bugün başladım ve etkili oluyor.
sn...k
Dr.Mustafa Kemal Ozcan bey Senelerdir cocugumuzun doktoru. Sayesinde oglumuzun dengesini kisisel davranislarini duzelmesini severek takip ediyoruz. Kendisini tanidigimiza cok sansliyiz. Iyi ki Mustafa Kemal Özcan bey gibi uzmanlar var. Cocuklarimiza dogru tedavi uygulamak cok onemli.
t.....
3 yaşında olan oğlum için gittik oraya gidene kadar kafamda oluşan tüm soru işaretleri doktorun açıklamaları,hakimiyeti ve rahatlatıcı konuşmasıyla yok oldu. Şimdi herşeyden daha eminim Mustafa bey sayesinde nasıl yaklaşmam gerektiğini de biliyorum.
g.....
Doktor M. Kemal beyle tanışmak hayatımın dönüm noktası oldu. Gerek sabırla dinlemesi, gerek teşhis koyduğunda nedenleri net izah etmesi ve hayatımızdaki olumlu değişimlere katkısı ile kendisiyle iyiki yolum kesişmiş diyorum.
m....
Kemal beyi, Bakırköy'de çalıştığı hastaneye oğlumuzu götürdüğümüzde tanıştık. Kendisi ilgili bir doktordur. İyi bir dinleyicidir. O zaman oğlumuz 9 yaşındaydı. Aradan 6 yıl geçti ve şimdi ergenlik sorunları yaşayan oğlumuz için yine Kemal bey'den destek alıyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz.
sa...k
Yaşadığımız sıkıntılar kapsaminda daha önce bir tecrübemiz yoktu ve Mustafa Bey ile tanıştık. İmdat dedik. Kendisi tecrübesi doğrultusunda en iyi tedaviyi uygulamaya çalıştı.Bir çok olumlu sonuçta aldık aslında.Ama bir sure sonra sürecin ilerleyemediğini gördük.Bir süre randevu talep etmedik.Doktorumuzda hastasini takiben bir dönüş yapmadi.Biz de doktor değişikliğine karar verdik ailece.Yine de süreç içerisindeki emeği için teşekkür ediyoruz.
b....b
Aşırı yoğun ve stresli bir dönemimde Mustafa hoca ile ilk randevumuzu gerçekleştirdik. Tedavim şimdilik çok iyi gidiyor. Kendisi ve asistanı da çok ilgili. Kendimi çok daha iyi hissediyorum ve zihnim berraklaştı. Teşekkürler
Kendısıyle 2 .seansım bana çok faydası oluyor.Benı anlamaya calısıyor.Insallah bu hastalığım geçer ve ben saglıgıma kavuşurum.Kendısı nedenlerı nasılları anlamaya calısan bir doktor.1saat sürüyor seansımız yaklaşık.ılac tedavısı de uyguluyor.Ben memnunum ınsallah hastalığımı gecırmeye yardımcı olur.
Teşhis konusunda acele etmediği gibi sabırlı bir şekilde dinleyerek ve bize açıklama yaparak içimizi rahatlattı. Kızımın rahatsızlığı için kullandığımız ilaç büyük ölçüde sorunları ortadan kaldırdı. Ayrıca aklıma takılan konularla ilgili bir sorum olduğunda mail ya da telefonla mutlaka dönüş yapmış olması da benim için çok önemliydi. Teşekkürler hocam .
Mustafa Kemal Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Özcan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Psikiyatri. Size Mustafa Kemal Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Normal Randevu, Psikiyatri Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cümle Tamamlama Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Gessell Gelişim Testi.
Mustafa Kemal Özcan adresi nerede?Mustafa Kemal Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad. Terrace Fulya No:11 Kat:5 Daire 7 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kemal Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kemal Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mustafa Kemal Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Mustafa Kemal Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Psikiyatristleri
Üsküdar Çocuk Psikiyatristleri