Akupunktur Tedavisi
Mezoterapi
Eski Vilayet Türk Ocağı Mahallesi 24017. Sokak No:8, Adana
Mustafa Kemal Özkan Muayenehanesi
er...z
Kesinlikle bu tedavi yöntemine inanmayarak gittim. 1 ay boyunca kullanmadığım kasgevşetici ağrı kesici kalmadı oturamıyor oturduğumda kalkamıyordum çok doktor gezdim çekildiğim MR ^ı gören doktor acil ameliyat diyordu. Tam kapalı ameliyat olmaya karar vermişlken bir denemek için gidim ne kaybederim dedim. 3. Seans ağrılarım %60 geçti oturabiliyırum kalkabiliyorum hiç ilaç almadan. Mustafa Hocam la tanışmak büyük şanstı benim için. Kısacası birçok yorum okudum ama bana iyi geldi ben onu bilirim gerisi de çok önemli değil benim için.
le....
Vertigo, boyun ağrısı nedeniyle gittiğim tedavide de 2. Seanstan sonra vertigomda bariz bir düzelme hissettim.boyun ağrılarım 4-5 seans sonra oldukça azaldı. Teşekkürler
s...
Panik atak, anksiyete uçak korkusu vb sebeplerle akupuntur tedavisi aldım. Tedaviden çok memnun kaldım. Mustafa Hocamın yaklaşımı sabrı için çok teşekkür ediyorum.
ar...t
Mustafa hocam çok değerli, işin uzmanı biri. Ben yaklaşık 20 yıllık migren hastasıyım. 8 hafta akupunktur tedavisi gördüm iş yoğunluğundan tedaviye devam edemedim. Her hafta 2,3 defa migren atağı geçirir sürekli ağrı kesici içerdim. 6 aydır ağrı kesici içmedim çok seyrek ağrıyor, ilaç kullanmadan ağrı geçiyor. Herkese Mustafa hocayı tavsiye ederim.
Mustafa Kemal Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Özkan, Akupunktur. Size Mustafa Kemal Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, mezoterapi.
Mustafa Kemal Özkan adresi nerede?Mustafa Kemal Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Vilayet Türk Ocağı Mahallesi 24017. Sokak No:8 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kemal Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Kemal Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.