1991 senesinde Yüksek Öğrenim Kurumu’nun üniversitelere tahsis ettiği burs aracılığı ile, yurtdışında doktora eğitimi yapmaya hak kazandım.
Ekim 1994 senesinde implant üstüne gelen kuvvetler yoğunluklu doktora tezimi, Sheffield Üniversitesi, İngiltere’de savunarak protez doktoru (Ph D) oldum. Bunu 1999 senesinde doçentlik ve 2005 yılında profesörlük takip etti.
Mesleğim boyunca ilgi alanlarım, dental implant uygulamaları, metal desteksiz porselenlerin geliştirilmesi, ve dental implant’lar üzerinde metal desteksiz porselenlerin kullanım alanları konuları oldu.
Dijital teknolojilerin yaygınlaşmaya başladığı son yıllarda dişhekimliğinde dijital görüntüleme, dijital üretim ve dijital cerrahi işlemlere yoğunluk verdim.
Halen, European Association of Osseointegration (EAO) ve Estetik Dişhekimliği Akademisi Dernekleri (EDAD) üyesiyim.
Son 20 senedir, diş hekimlerinin mezuniyet sonrası eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için gerek bireysel gerekse arkadaşlarım ile grup halinde eğitim kurs ve seminerler verdim. Halen, Dişhekimleri, Diş Teknisyenleri ve Diş Hekimi Yardımcılarına yönelik, ‘sürekli mesleki eğitim’ çalışmalarını sürdürüyorum.
2012 yılı Haziran ayından itibaren TFI (Together for Implantology) isimli organizasyonun kuruluşunu ve başkanlığını yapmaktayım. TFI, etik bir çerçeve içerisinde diş hekimlerinin, dental implantlarla ilgili fikirlerini, çalışmalarını, bilgilerini paylaşabilecekleri bir platformdur.
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda ki öğretim üyeliğinden 2016 da emekli oldum ve Ankara’da kendi kliniğimde hastalarıma hizmet vermekteyim.
d....
Diş hekimlerinden genellikle çekinilir, ancak Kemal hocam güleryüzü ve ilgisi ile ilk andan memnun olmanızı sağlıyor. Yıllar önce implant yaptırdım kendisine, hiçbir problem yaşamadım. İmplantın yanı sıra dolgu için de kendisine gittim. Hiçbir şekilde dolgularla ilgili de sorunum olmadı. Hem kaliteli malzeme kullanıyor, hem de işinin ehli. Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
Mustafa Kemal Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Ünsal, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi.
Mustafa Kemal Ünsal adresi nerede?Mustafa Kemal Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arjantin Caddesi Filistin Sok. No:2/8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kemal Ünsal hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kemal Ünsal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kemal Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Ünsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Ünsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Ünsal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Kemal Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri