Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Mustafa Kenan Duymaz Muayenehanesi
Asistanlık eğitimi sırasında, 4 yıl süren "Bilişsel ve Davranışçı Terapi" eğitimini tamamlamış ve Avrupa Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Derneği'nden (EABCT) akreditasyon sertifikası almıştır.
Uzm. Dr. Mustafa Kenan DUYMAZ erişkinler için Bilişsel Davranışçı Terapi eğitiminin yanı sıra Ceu Salvador tarafından verilen 200 saatlik "Çocuklarda ve Ergenlerde Bilişsel ve Davranışçı Terapi" eğitimini de tamamlayarak yine Avrupa Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Derneği'nden (EABCT-European Association Behavioural and Cognitive Therapies) akreditasyon sertifikası almıştır.
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi uzmanı olarak mecburi hizmetini 2014-2016 yılları arasında Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. KDEAH bünyesinde bulunan Çocuk İzlem Merkezi'nin (ÇİM) sorumlu hekimi olarak 2015-2016 yılları arasında görev yapmıştır.
Şu anda Uzm. Dr. Mustafa Kenan Duymaz muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Kızım için yaklaşık 3 yıldır Kenan Bey’den destek alıyoruz. Anne olarak benim için iyi bir rehber kızım için ise güven duyduğu bir abi oldu. Ergenlik sürecinin zor aşamalarında , dik rampalarında doğru yolu bulmasında bizim adımıza iyi bir tercih. Çocuk ve ergenlik döneminde anne babaların destek almalarını tavsiye edeceğim bir hekim.
g.....
22 aylık kızımda otizm belirtilerinden şüphelenip gittik Kenan Bey’e. Uzunca gözlemledi muayene etti ve bizi tedavi süreci ile ilgili yapacağımız çalışmalarla ilgili yönlendirdi. İletişim konusunda oldukça iyi sizi dikkatle dinliyor açıklayıcı cevaplar alabiliyorsunuz. Kenan Bey e öneriyle gidip memnun kaldık.
t.....
Her şerde bir hayır vardır derler ya işte bizim Dr. Mustafa Kenan bey ile tanışmamız bu şekilde başladı bundan tam 5 yıl önce kızımın okulda yaşadığı sorunlar sebebiyle hiperaktivite, obsesif kompulsif bozukluğu, kendine guvensizligi, korku sorunlari vardi.Bu 5 yılın sadece 3 ayında herhafta terapi ve ilaç tedavisi aldık ondan sonra sadece kontrol amaçlı gittik ve gittiğimiz ilk günden hemen tesiri başladı ve kızım şu anda çok mutlu,kendine güveni geri geldi, korkuları yok oldu ve çok başarılı. Kızıma tekrar eski neşesini, güvenini ve başarısını geri kazandırdığı için Sevgili Doktorumuz Mustafa Kenan Duymaz Bey' e sonsuz teşekkürler.
i̇...
Selamün aleyküm Rabbim bütün hastalara şifalar versin öncelikle Kenan beyin masaAllahi var alanında uzman baktığında teşhisi koyuyor işin ehli oldugunu kanıtlıyor Rabbim yolunu açık etsin otizm ve psikiyatri sıkıntısı olanların veya yakınlarında olanları tavsiye edilmesi gereken doktor teşekkürler ve başarılar selametle ...
mü...
Mustafa Bey'in uzmanlığı ve deneyimi konusunda içimiz rahat .Oğlum için kendisiyle tanışma imkanımız oldu 2 yıl önce .Çok olumlu sonuçlarla güzel bir yol aldık. Herzaman yakın çevreme de öneriyorum. Mustafa Bey için mutlaka ilk başvuracağınız doğru kişi diyebilirim.Herşey için çok teşekkür ederim.
du...u
Kızımda dikkat eksikliğinden şüphelendiğim için Kenan beye gittim. Kızımla ilgili konularda ilgili ve çözüm önerileri sunması gayet güzeldi. İlk kızım ve benimle sohbet ortamında görüşmesi kızımın rahatlamasına çok yardımcı oldu. Sonrasında da birebir kızımla iletişim kurarak sıkıntının ne olduğu yada ne yapılabileceği ile ilgili tavsiyeler vermesi güzeldi.
a....g
Uzman görüş ve tavsiyeleri ile bize çok yardımcı olmakta,Samimi tavrı ile çocuğumuz ile tam etkileşim sağlamaktadır.Çocuğumun gelişimi her görüşmede artarak iyiye gitmektedir.2 yıldır doktorumuz ve bundan sonrada devam edeceğiz.
a ...b
kendisiyle terapi sürecine başlayalı neredeyse 3 yıl oldu. okb'nin hayatımı kuşattığı bir dönemde kendisiyle yolum kesişti, iyi ki kesişmiş:) eğer kendinizi rahat hissedeceğiniz/yargılanacağınızı düşünmek istemediğiniz bir terapist arayışındaysanız kendisini mutlulukla öneririm.
al...a
Kenan beyden yaklaşık 2 yıldır oğlumun temizlik takıntısı ve dikkat eksikliği ile ilgili olarak destek alıyoruz. Kendisinin yaklaşımı ve uyguladığı tedavi sayesinde hemen hemen normal yaşantımıza döndük. Yaşadığımız sorunları düşününce Kenan beye gelerek ne kadar doğru karar verdiğimizi görüyoruz. Bizim tedavimizde daha alınacak yolumuz var ama Kenan beyin desteği ile ilerlemeye devam ediyoruz. Bu tür sorunları olan çocuklarınız için Kenan bey kesinlikle en doğru seçim.
ba....
3 yaşındaki oğlumun dönen nesnelere ilgisi ve buna benzer bazı suphelerle gittik. Atipik teşhisi konuldu ve 10 aylık tedavi sürecimizde şuan oğlum çok çok iyi durumda, daha yolumuz var en iyisi için ama Mustafa Kenan bey okadar çok alanında uzmanki bunu görebiliyorsunuz.Herkes çocuğu için en iyisi olsun ister oyuzden şiddetle tavsiye ediyorum ve kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Mustafa Kenan Duymaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kenan Duymaz, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Mustafa Kenan Duymaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Dikkat Testleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Aile Terapisi.
Mustafa Kenan Duymaz adresi nerede?Mustafa Kenan Duymaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Altun İş Merkezi No:21 D:4 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kenan Duymaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kenan Duymaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kenan Duymaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kenan Duymaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mustafa Kenan Duymaz hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kenan Duymaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kenan Duymaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kenan Duymaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kenan Duymaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Mustafa Kenan Duymaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.