t ...e
Doktor beye şikayetleri mi anlattım ara sıra ateşim olduğunu söyledim ağzımın içinin zehir gibi olduğunu söyledim direk korona dan şüphelendi bir hafta önce burada test yaptırdım negatif çıktı diye şöyledim bir muayene etmeden kan tomografi korona testi istedi yaptırdım kan ve tomografi çıktı korono riski var dendi korona hapı verildi eve geldim ilk işim kendimi izole etmek oldu saat 9 gibi test sonucu çıktı negatif ama şu anki hastalığım nedir bilmiyorum elimde sadece vitamin hapı ve korona haplarıyla baş başa kaldık
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ni...u
Yorgunluk,uykusuzluk,nefes almada güçlük gibi şikayetler neticesinde Mustafa Beye muayene oldum.Radyo frekansı ile yaptığı burun eti küçültme işleminden sonra rahat nefes alıyor ve uyuyabiliyorum. Beş-on dakikalık ağrısız olan bu işlemden sonra yaşam kalitemin artmasını sağlayan doktoruma sonsuz teşekkürler...
ay...ü
ben burnumdan estetik oldum ve cok memnunum cok iyi ve kaliteli bi doktor herkese tavsiye ediyorum fakat burnumdan bi sorunum var sigara kullandıgım içi sürükli tıkanıyo ve buda beni cok rahatsız ediyor
Mustafa Kertmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kertmen, Kulak Burun Boğaz.
Mustafa Kertmen adresi nerede?Mustafa Kertmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kertmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kertmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Kertmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kertmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kertmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kertmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Kertmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları