Herhangi bir hizmet eklenmemiş

R

Mustafa hocam ile yaklaşık 15 yıldan beri tanışırız,ilk ben onun hastası oldum sonraları bütün aile adeta ona bağlandık.Her defasında bıkmadan,usanmadan bize anlatır,yön verir ve tedavisi süper olan bir doktor.Allah daima var etsin ve şefkatli güler yüzüyle bin yaşasın.Böyle doktorlarımızın hep el üstünde hatta baş üstünde tutulması lazım.İyiki varsın hocam.

Dr.Mustafa süper bir doktor sene 2006 henüz 31 yaşında iken beni ölümden kurtaran süper doktorum ve her zaman Güleryüz ve ilgisini eksik etmedi.Herkese özelikle Tavsiye ediyorum.Kendisi için para 2. planda işini severek yapan bir doktor.

bugün Mustafa beye muayene oldum.Öyle güzel duygularla döndümki bu yorumu yazmak adeta görev oldu..Tecrübeli güvenilir ellerde hissettim kendimi..İşinin uzmanı deneyimli zarif güleryüzlü bir doktor..herkese tavsiye ederim...sağlıkla..

ben 10 yıldır onun hastasıyım benı amelıyat yaptı cunku yuruyemıyordum damarlarımı deyıstırdı allah a cok cukur ıyıyım sımdı tek ılacla ıdare edıyorummm alllah ondan razı olsun ozel hastaneye gıtmeye gerek yoktur tşk.ederim hocama

Hastaneden muayene olmaya gittiğimde sayın doktorumu tanıdım sanki özel hastane gibi ilgilendiğini gördüm bana ilaç tedavisi ve sonrasında ameliyat dedi kendisine sonsuz teşekkür ederim.

2009 yılı ocak ayında babam fuat özbilsin'e protez ameliyatı uygulamıştır.çok kısa bir sürede ayağa kaldırmıştır.Kendisine ve ekibine başarılarından ve güler yüzünden dolayı çok teşekkür ederim. kızı dilek özbilsin.