gi...t
Annemin göbeğinde elimize gelen bir kitle olduğunu farkettik. Aklımıza gelenler korkunçtu. Mustafa Bey muayene ettiğinde yalnızca göbek fıtığı olduğunu ve operasyon ile geçebileceğini söyledi. Çok geçmeden annem ameliyat oldu. Çok başarılı bir operasyondu. Hemen ayağa kalkabildi. Ameliyat sonrasi kontrol süreçleri ve ilgisi muazzamdı. Çok teşekkür ederiz. Ayrıca ailemizden biri gibi samimi olması gerçek bir güven duygusu oluşturuyor. Mustafa Koçu tercih ettiyseniz pişman olmayacaksınız demektir.
er...n
sivas medicana hastanesi safra taşı tedavisi için gittim.doktorum mustafa koç beni tedavi ettikten sonra ameliyat kararı verdi.başta çekindim ama verdiği güvenle ameliyat oldum.ve iyikide oldum.çok güzel geçti ameliyatım.hiç korkulacak bir ameliyat değilmiş.hocamın ellerine sağlık..hocama çok teşekkür ediyorum.hiç korkulacak bir ameiyat değil.yeterki böyle doğru doktora denk gelin.kendisine başarılar diliyorum.
sü...n
Aylardır başımdaki kisti aldırmak için kendimi ikna etmeye çalışıyordum.Mustafa koç doktoruma muayene oldum.O güveni ve cesareti bana verdi.Birkac gun sonra ağrısız ve acısız bir sekilde kıstimi aldı.Hayatimda eglenerek cerrahi bir operasyonun icinde olacagim aklimin ucundan gecmezdi ama mustafa koç doktorumla cok eglenceli ,konusarak, esprilerle , muzikle bu surec tamamlanmış oldu.Ne mutlu ki boyle bir doktorla tanıştım.Genel Cerrahi operasyonu olacak herkese de siddetle mustafa doktorumu tavsiye ediyorum.Doktoruma sevgiler Elleri dert görmesin
f....
Kolon kanseri şüphesi olan hastamı İstanbul’dan Sivas'a giderek Mustafa Beye muayene ettirdim. Gayet başarılı bir ameliyat gerçekleştirerek hastamı sağlığına kavuşturdu kendine tekrar teşekkür ediyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.
f.....
Safra kesesi ameliyatı oldum Mustafa hocam sayesinde bu sıkıntıdan kurtuldum Sivasta tekten doktor Mustafa koç... Teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Allah uzun ömürler versin inşallah ..
FADİME GÜRLER
me...n
Midemde ki rahatsızlığım dolayısıyla bir çok yere gittim.Midemde tümör olduğunu söylediler,ameliyatin riskli olduğunu söylediler.Mustafa hocayı önceden tanıdığım için onunla görüşüp ameliyat olmama karar verdi ve yaptı şuan çok iyim ve sağlığım yerinde.Kendisine çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı.Bunun gibi hastalığı olanlara Mustafa hocayı tavsiye ederim.
İbrahim ÇETİN
es...a
2016 yılının başlarında safra kesesi ameliyatı için gitmiştim. Doktor bey yakından ilgilenerek ameliyatı gerçekleştirdi.Ameliyat sonrasında da o kadar çok ilgilendi ki gece 12'de hemşireler ağrılarım için aradığında dahi telefonlarına bakarak yönlendirmelerde bulundu. Ameliyat sonrasında kontroller sırasında da çok çok iligili ve güler yüzlü. Kendisine teşekkür ediyorum tekrar. Başarılı bir kapalı safra ameliyatı geçirdim ve şimdi gayet iyiyim.
Mustafa Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Koç, Genel Cerrahi.
Mustafa Koç adresi nerede?Mustafa Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Koç hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Koç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar