Çocuk Kardiyolojisi Randevusu
Eko(Ekokardiyografi)
Holter Izlemi
Kardiyak Kateterizasyon
Prof. Dr. Mustafa Kösecik
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimini mezun olduğum fakültede yaptım. Akabinde öğretim üyesi olarak görev yaptığım Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi‘ nde 1996- 2007 yılları arasında çalıştım. Bu esnada (2001-2004 arası), Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi‘ nde Çocuk Kardiyolojisi alanında yandal eğitimini yapmak nasip oldu.
2005 yılında “Doçentlik” ünvanı aldım.
2013 yılında “Profesörlük” kadrosuna atandım.
Halen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyolojisi Bilim Dalı‘ nda çalışmaktayım.
k....k
Değerli hocam işinde uzman kızımda doğuştan gelen SUPRAVALVULER AORT DARLIĞI vardı ve 6 yıldır çocuk kardiyolojisi uzmanına götürüyorduk ama bu kadar detaylı ve uzun süreli ilk kez inceleme yapıldı ,kendisi bir sonuca varmak için emin olamadığı yerde tekrar tekrar kontrol yapıyor, çocuğunuz da kalple ilgili bir problem olsun yada olmasın mutlaka kontrol amaçlı kendisine götürün ,guleryuzu ve bilgisiyle sizi rahatlatiyor ,işi rast gelsin kendisine başarılar diliyorum.
f.....
Oğlum için daha önceden yaşadığım şehir ve farklı şehirlerdeki kalp doktorları da dahil birçok doktora gittim. Hepsi yüzeysel bakıp ölçüm yapıp muayeneyi bitiriyorlardı.10 dakika bile sürmüyordu. Doktor beyi internetten bulup muayeneye gittim kesinlikle çok memnun kaldım. Oğlumun önceki raporlarını 15 dk. inceledi. Yaklaşık 30dk-45dk muayene etti ve sonrasında beni bilgilendirdi. Başka doktorlardan edinmediğim bilgileri edindim.Oğlum da muayene sırasında hep ağlardı videoyla falan dikkatini dağıtmaya çalışırdım. Ancak bu doktorda muayenenin sonuna kadar sakince durdu. Doktor beyin çocuklarla iletişimi de iyi.Kesinlikle tavsiye ediyorum..
me...t
yok böyle insan yani memnunuyetimi anlatacak ne bir söz nede kelime bulabiliyorum şükranlarım teşekkürlerimi sunabilirim bütün herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.. hı şunu bilemem hastane özel devlette de bu şekil mi davranıyordu hastalarına bilemem insan oglu ciğ süt emmiş ama ben inanıyorum o güveni vermiş hasta yakını olarak hani bu derece olmasada suratsız veya insanları tedavi ettiğine inanıyorum yorum sizin... bbu benim düşüncem ve ömrümce cocugum için saygı duydugum önerebilecegim doktor..
Mustafa Kösecik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kösecik, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mustafa Kösecik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Çocuk Kardiyolojisi Randevusu, Eko(Ekokardiyografi), Ekg, Anjiyografi, Holter Izlemi, Kardiyak Kateterizasyon.
Mustafa Kösecik adresi nerede?Mustafa Kösecik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlıca mah. 2. Aslı sok. Yeşilvadi sitesi, No: 11A / Zemin Kat Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kösecik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kösecik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kösecik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kösecik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mustafa Kösecik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kösecik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kösecik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kösecik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Kösecik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.