Böbrek Ultrasonu
Sertleşme Sorunu Tedavisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
a....o
6 yıllık kronik prostatit hastasıyım. Tesadüfen Kutluhan hocanın 6 haftalık antibiyotik ve kuersetin tedavisini internette rastladım. Kullanılan antibiyotiğin prostat sıvısı kültür sonucumunda çıkan bakteriyle uyumlu olduğunu gördüğümde kendisiyle görüşmeye karar verdim.
Kendisi gerçekten çok ilgilendi. Her görüşmede hastalığın psikolojik destek yönünden tutun ,hayat tarzıyla ilgili tüm süreçte dikkat edilmesi gerekenleri ayrıntılı şekilde aktardı. Yaptırdığı testler ile vücudun antibiyotik kullanmaya elverişli olup olmadığına kadar kontrolünü sağladı.
Uyguladığı tedavi protokolü beni gerçekten rahatlattı. Eski hasta olduğum için süreyi 8 haftaya çıkardı. Özellikle uzun süredir devam eden sık idrar, boşalmanın tazyiği sorunları, penis çevresinin daralması gibi sorunlarımı büyük oranda rahatlattı. Eski hasta olduğum için tam iyileşmek daha fazla zamana ihtiyacım olduğunu biliyorum ama semptomların rahatlaması bile benim için kıymetli oldu.
Kutluhan Hoca’m süperdi ,ilgisi ve çözümcül yaklaşımı harikaydı…Biz böbrek taşı rahatsızlığı ile başvurduk kendisine ,ivedilikle ultrason görüntülemesine alıp tanıyı koydu ve tedavimize başladı.
er....
Genelde sağlıklı erkek birey olarak 65 yaşındayım. Son birkaç yıldır ani idrara sıkışma, özellikle geceleri uyanıp sık idrara çıkma ve idrar boşaltımı sonrası tam boşalmama hissi vb. nedenlerle, çeşitli hastane ve üroloji doktorlarına gittim. Şikayetlerimin artması üzerine, 2 yıl önce MHRS randevuyla Op. Dr. Mustafa Kutluhan ERDEM’e muayene oldum. Kendisi, prostat büyümesi Benign Prostat Hiperplazisi (PBH) tanısıyla Uriner Sistem US ve Yüzeysel doku US tetkiklerini, Üroflowmetri testini, Kan ve idrar tahlilleri ile birlikte PSA değerlerini de tetkik etti. Koyduğu iyi huylu PBH tanısıyla Şahsıma başlattığı ilaç tedaviyle şikayetlerim azaldı. Özellikle PSA değerlerimin 0,37 gibi düşük kalmasında önemli rol oynadı. Yaşam konforumun artmasına katkı sağlayan Doktorumun bilgi ve tecrübesinin yüksek olduğunu gördüm. Hastaya iyi yaklaşımı, doğru teşhis ve tedavi süreçleriyle, takipli hasta olarak düzenli şekilde 3-4 aylık sürelerle kontrol altında tutması, beni ve ailemi memnun etmektedir.
se...
Çok değerli Mustafa Kutluhan Erdem hocama minnettarım. Mesane sorunum vardı değerli hocamın uyguladığı tedavi sonucunda 230 CC olan mesane kapasitem 500 CC ye yükseldi ve hayat kalitemi önemli ölçüde arttırdı. Kutluhan hocama göstermiş olduğu ilgi alaka hastanenin hizmet kalitesi son derece güzel
i̇...n
PSA yüksekliği ile başlayan diğer sıkıntıları peşinden sürükleyen rahatsızlığımın gerekli kan tahlilleri, ultasyon ve MR görüntülemenin ardından sebebinin Kronik prostatit olduğu anlaşılmıştır. Çok uzun süre ilaç tedavisinin ardından gün geçtikçe şikâyetlerim artmaya başladı. Bu süreç yaşam kalitemi ve psikolojimi çok etkiledi. MHRS üzerinden SBÜ Ankara Gaziler Fizik Hastahanesi Üroloji Bölümünden Op. Dr. Mustafa Kutluhan Erdem’den randevu aldım. ilk tanışmamız da şikayetlerimi dinledi benim daha önce yaptırdığım sonuç ve tetkikleri kullandığım ilaçları istedi. Kendisi de gerekli tahlilleri ve tetkikleri yaptırdıktan sonra tedavi sürecine başladık. İlaçlarımı kullanmaya başladım tavsiyelerine aynı dediği şekilde yaptım. Uzun bir tedavi süreci olduğunun farkındaydım, kendisine çok güvendim.
Sonuç: Şikayetlerimin %70 i geçti, gece idrara çıkma sıklığı bitti. PSA düşmeye başladı. Tedavim devam ediyor.
Sayın Op. Dr. Mustafa Kutluhan Erdem e buradan sayğı ve sevgilerimi iletiyorum.
ha...k
Yıllarca Süren hatta hastane hastane gezdik annemle ilgili idrar kaçırma sorunu çözemedik. Sonra öneri ile bu doktorumuzu bulduk Allah bin kere razı olsun çok sıcak kanlı ilgilendi ayrıntılı muayene sonucu ve devam eden muayeneleri sonrasın kesin çözüm sağladı.. Annem hala doktorumuza dua ediyor. Sonrasında yine bir akrabamızın başka sorunu halletti annem ile akrabamız bir araya gelince beraber dua ediyor. İyi ki varsınız.
t.....
Prostat rahatsızlığım sebebiyle SBÜ Ankara Gaziler Fizik Hastahanesi Üroloji Bölümünden Op. Dr. Mustafa Kutluhan Erdem’den MHRS üzerinden randevu aldım. Kendisine daha önceki prostat konusundaki tahlil, tetkik ve muayenelerimde edindiğim bilgileri aktardım. Benim e-nabız bilgilerimi ve kendisine sunduğum dosyamı inceleyerek notlarını aldı. Muayene oldum. Tahlil ve tetkiklerimi düzenli yaptı. Teşhislerini anlayabileceğim bir şekilde aktardı. 4-5 yıldır kullandığım ilaçlarımı değiştirdi. Kullandığım ilaçlarla 4-4,5 arasında değişen PSA değerlerim yeni ilaçlarım sonrası birinci senenin sonunda da 1,5 oldu.
Kontrollerim devam edecek.
Sayın Doktorumuzun, sıkıntılı bir süreç geçirdiğim ilk dönemlerde bana ve muayeneler sırasında tanıştığım bazı diğer hastalarına psikoloji olarak da güven verdiğini gözledim.
İlgileri, olumlu ilişkileri, detaylı bilgi verip ikna eden ve rahatlatabilen yaklaşımları sağlığımla ilgili gelecek düşüncelerimi hep pozitif etkiledi.
t.....
Uzun süredir devam eden kronik prostatit şikayetlerime çözüm bulamamıştım. Yerli ve yabancı birçok kaynak araştırdım, hastalığım hakkında derinlemesine bilgi sahibi oldum. İzmir’de birçok doktora gittim ama bir çözüm bulamadılar malesef. Mustafa Kutluhan hocam ile yine hastalığım hakkımda bir şeyler araştırırken X (twitter) üzerinden tanıştım. Kendisinin bu hastalıkta birçok kişiyi tedavi ettiğini ve tedavi sürecinin sanılanın aksiye kolay olduğunu iletti. Ankara gaziler fizik tedavi hastanesi’nde görev yapmakta olduğunu sadece MHRS üzerinden randevu alıp gelebileceğimi söyledi. Aynı dediği şekilde yaptım, gittim ve tedavini süreceni başlattı. Aradan yaklaşık 3 ay geçti şu an gayet sağlıklıyım. Şikayetlerimin yüzde 80’i geçti. Çok bilgili ve yardımsever bir doktor. Buradan sevgi ve saygılarımı iletiyor, başarılar diliyorum.
Mustafa Kutluhan Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kutluhan Erdem, Üroloji. Size Mustafa Kutluhan Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tam Idrar Tahlili(Tit), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Böbrek Ultrasonu, Renal Ultrason, MRI, Cinsel Terapi, Erken Boşalma Tedavisi, Sertleşme Sorunu Tedavisi, Cinsel İsteksizlik Sorunu Tedavisi.
Mustafa Kutluhan Erdem adresi nerede?Mustafa Kutluhan Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mudullu, Ekim Sk. No:1 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kutluhan Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kutluhan Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kutluhan Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kutluhan Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mustafa Kutluhan Erdem hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Kutluhan Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Kutluhan Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kutluhan Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kutluhan Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Kutluhan Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Kutluhan Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Kutluhan Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar