Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ab...u
Telefon numarası doğrulandı
Branşında hakikaten uzman sevdiğim saydığım güven duyduğum doktorum ,Akbank sağlık kuruluşumuzdan ayrıldığınıza üzülmüştüm ama bana yakın TÜRKİYE HASTANESİNDE görevde olmanıza çok sevindim en yakın zamanda ziyaretinize geleceğim
in...n
hocam iyi ki varsınız!!!!
Mustafa Levent Erton isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Levent Erton, Üroloji.
Mustafa Levent Erton adresi nerede?Mustafa Levent Erton şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Caddesi No:15 Hür Han Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Levent Erton isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Levent Erton online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Levent Erton isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Levent Erton bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Levent Erton ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Levent Erton hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Levent Erton hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları