Tıbbi İlgi Alanları;
Robotik Cerrahi: Rahim alınması, yumurtalık kistleri ve yumurtalık hastalıklarına yönelik gerekli tedaviler, endometriozis (çikolata kisti) operasyonları, miyom operasyonları, rahim sarkması, idrar kaçırma, tüplerin yeniden açılması gibi özellikli tüm cerrahi işlemleri rutin şekilde robotik olarak yapmaktayım.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Robotik Cerrahi
Sezeryan Doğum
Yumurtalık Kistleri
Medicana International İzmir Hastanesi
3 senedir ciddi sıkıntılar yaşıyordum ve maalesef çok fazla hastaneye başvurdum gerek kendi kaygılarım gerek güvensizlik tedavimi geciktirdi fakat hocamızla tanıştığım anda bana cesaret ve güven geldi çünkü sabrı duruşu samimiyeti size kendinizi rahat hissettiriyor hele de benim gibi kaygı probleminiz varsa..her soruma yanıt aldım her daim iletişim kurabildim bilgisi duruşu size güven veriyor üstelik o kadar samimi ve mütavizi ki .kendisi bizim için bir değer dilerim uzun yıllar görevine devam eder yolunuz Mustafa Melih hocaya kesiştiyse bilin ki doğru yerdesiniz
du...n
Degerli Doktorum Mustafa Melih Erkan..kendisi şahane bir doktor. Fazlasıyla sağduyulu ve cok alcakgonullu. Kendisiyle harika bir hamilelik süreci geçirdim. İstediğim her an kendisine ulaşabildiği. Suan kızım 2 yaşında kafama bir şey takılsın hocamıza soruyorum ve bana hala ve hala yardımcı oluyor. Kendisine işine olan saygısına kadına insana olan saygisina hayranım. Sosyal medyadaki sayfası bile cok guzel içeriklere sahip öğretici yol gösterici. Hep bize ışık olmus bir insan. Cok başka vasıfları olan bir doktor. En derin saygılarım kendisinedir..iyiki var
d.....
Canım doktorum;
Sayesinde harika bir hamilelik süreci ve doğum gerçekleştirdim. Beni benden iyi anlayarak sorularıma her zaman pozitif cevaplar verdi ne zaman aklıma takılan bir şey olsa saat kaç olursa olsun yanıtladı. Odasından her zaman mutlu ve güvenle ayrıldım. Ailecek çok seviyoruz. İyi ki varsınız hocam
ç.....
Gebelik ve doğum sürecinde Melih beyin iletişimi, pozitifliği, enerjisi ve süreç hakkındaki detaylı açıklamaları kendinizi gerçekten değerli ve güvende hissettiriyor. En önemlisi doğumunuza saygı göstererek anne ve bebek sağlığı için en doğrusunu size aktararak ilerliyor. İlk doğumumu Melih bey sayesinde güvenle yaptım. Normal doğum istiyordum ve son ana kadar buna saygı göstererek bekledi. Fakat sezaryen ile sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuştum. En hassas anınızda iyi bir hekim olmanın yanında gerçekten iyi bir insanın yanınızda olduğunu anlıyorsunuz.
Hasta
Hiç tereddütsüz gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ender doktorlardan birtanesi.Açıklamaları, sakin tavırları, iletişimi ve bilgileri sayesinde evhamli biri olarak hamilelik ve doğum sürecim sakin,huzurlu ve rahat geçti. Bundan sonrada tek tercih edeceğim doktordur kendisi. Oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almamıza vesile oldu.Emeğinize sağlık herşey için çok teşekkür ederiz.
du...l
Keyifli muayeneler, ihtiyacım olan anlarda ulaşılabilir olması ve yerinde yönlendirmeleri ile bütün hamilelik ve doğum süreçlerime geriye dönüp baktığımda iyi ki doktorumuz kendisi olmuş diyoruz. İşini bu denli özveri ile yapan örnek bir insan.
s....n
İnanılmaz iyi ve işini severek yapan doktor .
Kardesimin hormon tedavisi (erken ergenlik ) sonrası düzenli kontrollerini yaptırmamız gerektiği için tanıştık kendisiyle . Her ayrıntıyı anlaşılır sade ve dille anlatan bir doktor . Kesinlikle çok ilgili ve bilinçli .
se...
Mustafa beyl, Gebelik takibi ve doğum için gittiğim biricik doktorum. İlgisi işine olan sevgisi dikkatiyle sağlıklı bir gebelik ve doğum gerçekleştirdim
Mustafa Melih Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Melih Erkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mustafa Melih Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Normal Randevu, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Mustafa Melih Erkan adresi nerede?Mustafa Melih Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Melih Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Melih Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Melih Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Melih Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Melih Erkan hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Melih Erkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Melih Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Melih Erkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Melih Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Melih Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Melih Erkan hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Melih Erkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Melih Erkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları