Yarhasanlar Mahallesi 2301 Sokak No: 2/2 (Belediye Su İşleri Müdürlüğü Karşısı), Manisa
Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Mustafa Melih Gürcan Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Mustafa Melih Gürcan Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Mustafa Melih Gürcan Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
uğ...t
Öncelikle ileri boyutta ansiyete ve panik atağı olan biriydim ve ameliyat korkum çok fazlaydı Mustafa hocamın kendinden emin duruşu ve tecrübesi beni ziyadesiyle memnun etmiş ve kararımı vermiştim artık burnum ve küçük dilim mustafa hocama emanetti. Ameliyat öncesi ve sonrası takip etmesi ilgisi gerçekten hayran bıraktı. Ameliyat sonrasi ne bir şişlik ne bir morarma ne bir tampon hersey söylediği gibi oldu ve gecti. Bu yüzden mustafa gurcan hocamdan Allah razı olsun. Rabbım herkesin karşısına böyle iyi insanlar çıkarsın inşallah.
Uzun yıllardır burnumdaki deviasyon yüzünden solunum problemi çekiyordum. Yaptığı operasyon ile çok güzel sonuçlar aldık. En önemlisi kendisi sayesinde operasyon sonrasında korktuğum ağrı ve problemlerin hiçbirisini yaşamadım. Çok teşekkür ederim. Hem size hem de ekibinize.
ha...r
Beş yaşındaki kızımın iştahsızlık ve gece uyku problemleri vardı hocamıza geniz eti ve bademcik ameliyatı olduk sorunsuz ve kanamasız bir operasyondu 1,2 gün içinde kendini toparladı operasyon öncesi ilgi ve operasyon sonrası alaka sebebiyle herkese tavsiye ediyorum hiçbir sorun yaşamadık hocamıza teşekkür ediyorum
a....e
8 yıldır olmayı sürekli ertelediğim burun ameliyatımı sonunda Mustafa Bey sayesinde, gönül rahatlığı ile tamamladım. Ameliyat sonrasında burundan nefes alıp verişim daha iyi oldu. Kendisine istediğim zaman ulaşabiliyorum. Kendisine tesekkur ederim.
oz...y
Gece uyuma esnasinda nefes kesilmesiyle uyanıyordum horlama ve küçük dilim aşırı uzundu tıkanıyordmu araştırmalarımın sonucunda en yüksek sonuç ve dalında uzman olduğunu tavsiyeler üzerine dr. mustafa gürcan beye randevu aldım iyikide almışım gerek ameliyatta gerek iyileşme sürecinde ilgi ve alakası için minnettarım bu işin profesörü tüm şikayetlerimden kurtuldum iyiki varsınız.
gö...r
Son 10 yıldır olmayı sürekli ertelediğim burun ameliyatımı sonunda Mustafa Bey sayesinde, gönül rahatlığı ile tamamladım. Aynı ameliyatta hem nefes hem şekil düzeltmelerini yaptı ve sonuçtan çok memnunum. Süreç boyunca hiç bir zaman aklımda soru işareti ya da kuşku olmadı. Her ihtiyaç anında kendisine ulaşabiliyor olmak da şahane bir durum. Tüm yardımları için çok çok teşekkürler.
i̇....
29 Nisan 2022 Cuma günü Mustafa M. Gürcan doktoruma septoplasti(burun içi kemik eğriliği)+radyofrekans ile burun etlerinin küçültülmesi ameliyatı oldum. Sabah saatlerinde olan ameliyat sonrası akşam 7 sıralarında tamponlar çıkartıldı, büyük bir acı duymadım. Aynı gün taburcu oldum. İlk gün ayağa kalkma konusunda acele etmedim, nadiren ayağa kalktım. 3. günde neredeyse tamamen eski halime dönmüştüm. Başarılı bir ameliyat oldu. Doktorum ameliyat sonrası kontrolleri de ihmal etmedi. İlgisi ve hassasiyeti için doktoruma çok teşekkür ediyorum.
h....g
Ankarada 5 tane doktorun bulamadığı sorunu bulup harika bir ameliyatla burnumdaki sorunu çözdü.Ellerinize saglik hocam
ya...p
Slm bundan yaklaşık iki ay önce kulağımda tıkanıklık oluyordu Mustafa hocamla tanıştım burnumda kemik olduğunu söyledi ve amaliyat olmamı söyledi bende amaliyat oldum şuan tıkanık yok rahatım ve burnumdan eskisinden daha rahat nefes alabiliyorum Mustafa hocam gerçekten işini çok güzel yabiyor ve insanlara karşı çok iyi ve anlayışlı biri ben memnun kaldım herkese tavsiye ederim
öm...ü
Burnumdan rahat nefes alamıyordum. Mustafa Bey'e ameliyat oldum. Kendisi hem ameliyat öncesi hem de sonrasında çok ilgiliydi. Hiçbir şekilde ağrım olmadı. 2gün içinde hayatıma kaldığım yerden devam ettim. Artık hiç olmadığı kadar ferah bir şekilde burnumdan nefes alabiliyorum.
Mustafa Melih Gürcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Melih Gürcan, Kulak Burun Boğaz. Size Mustafa Melih Gürcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hemiglossektomi, Polisomnografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Miringotomi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Somnoplasti, Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Adenoidektomi, Lokal Anestezi, Timpanotomi.
Mustafa Melih Gürcan adresi nerede?Mustafa Melih Gürcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yarhasanlar Mahallesi 2301 Sokak No: 2/2 (Belediye Su İşleri Müdürlüğü Karşısı) Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Melih Gürcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Melih Gürcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Melih Gürcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Melih Gürcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Melih Gürcan hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Melih Gürcan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Melih Gürcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Melih Gürcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Melih Gürcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Mustafa Melih Gürcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Melih Gürcan hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Melih Gürcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları