Genel Cerrahi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
g....y
Annemin mide ağrıları vardı koyduğu hızlı teşhisle safra kesesi ameliyatı geçirdik güleryüzlü ilgili bir doktor çok teşekkür ediyoruz ..
me...r
Allah razi olsun doktor beyden annem safra kesesinden ameliyat oldu 1ay once cok memnun ayridik hastaneden hic bir agri sizi olmadi ameliyat sonrasi ellerin dert gormesin doktor bey herkese tavsiye ederim
m....a
Perşembe muayene oldum,cuma ameliyat.(kasık fıtığı).Zaten hemen karar vermem ön araştırmam ve doktorumuzun netliği.Doktorumuzdan Allah razı olsun.Bu gün onikinci gün.Ben hiçbir sıkıntı ve acı duymadım.Hastahanede tatil günleri de dahil hergün yanımız gelip, durumumuzu inceledi.İyi ki sizler varsınız.Elleriniz dert görmesin.Diğer personelin de yaklaşımı harikaydı.Hepinize teşekkürler...
b....0
Esimin rahatsizligi ile ilgili olarak 07.01.2015 tarihinde Sn.Mustafa bey tarafindan biopsi yapildi, 1 gun hastane yatisindan sonra taburcu edildi, 21.01.2015 tarihinde biopsi sonucu belli olacak,insallah iyi bir sonuctan sonra gereken tedavisi Mustafa bey tarafindan devam edecek.
mi...r
Ekim ayının son haftasında fıtık ameliyatımı gerçekleştiren Dr. Mustafa MORAL Bey'e teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.
sa...z
DİĞER DEVLET HASTANESİNDE NORMAL DEDİLER, MUSTAFA BEYE GİTTİM MUAYENE YAPTI, FİLMDE OLMAYAN ANCAK DİKKATLİ BİR MUAYENE İLE KİTLEYİ TESPİT ETTİ. BİYOPSİ YAPILDI VE ERKEN TEŞHİS İLE KURTULDUM. KENDİSİNE MİNNETTARIM.
fe...y
ANNEME AMELİYAT OLMASINI ÖNERDİ, ANNEM KORKTUĞU İÇİN OLMADI. BİR SENE SONRA HASTALIK İLERLEYİNCE TEKRAR GİTTİK. SAĞOLSUN YİNE YAKIN İLGİLENDİ. GEÇ KALMIŞ OLMAMIZA RAĞMEN AMELİYATINI YAPTI. ŞİMDİ TEDAVİMİZE ONKOLOJİDE DEVAM EDİYORUZ. KESİNLİKLE MESLEĞİNDE UZMAN, İLGİLİ BİR DOKTOR. TAVSİYE EDERİM.
re...n
2 AY ÖNCE ANNEMİ SAFRA KESESİ AMELİYATI İÇİN GÖTÜRDÜK, ALLAH RAZI OLSUN HİÇ BİR SORUN YAŞAMADAN AMELİYATIMIZI YAPTI VE TABURCU ETTİ, KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. ÇOK İYİ DOKTOR
em...e
sene 2011 kasım ayında iki kez eşim için acile gittik hep ilaç yazıp gönderdiler bir teşhis koyamadılar 2.kez gittiğimizde yine eve göndermek istediler eşim çok kötüleşti ayakta yürümeye bile hali yoktu ben istedim polikinliklere sevk edin bilir bi doktor baksın demiştim uzun biruğraş sonunda sevk edildik siz muayene ettiniz apandisit teşhisinini koydunuz...sizden allah razı olsun... hatta patlamış yani odercede kimse anlamamış hemen amaliyata alındı 1gün yoğun bakımda kaldı sonra servise çıktı.2gün gaz çıkarmasını bekledik ama olmadı hhastanedeki genel cerrahi tüm doktorlar ara ara gelip bakııyorlardı ameliyat sırasında bağırsakları düğümlenmiş o sebep gösterildi ameliyata alındı çok zor ameliyat geçirdi genel cerrahi doktoru orhan bey ve göğüs cerrahi doktoru volkan beyle birlikte girdiler çok zor bi ameliyat geçirmişler Orhan bey bana ameliyat çıkişında yoğun bakımdan çıkamıyabilir her şeye hazırlıklı olmanız gerekiyor dedi ben yıkıldım o zaman bir geç teşhis nelere maal oluyodu neyse yoğun bakımda 3 gün kaldı ve servise alındı 10 gün hastanede yattık ve taburcu edildi eşim neyse şuan her şey yolunda ama çok şeyler atlattık geç teşhis edilmesi bunları yaşattı bize iyi ki siz muayene etmişsiniz eşimin hayatını kurtardınız acildeki doktorların hiçbiri anlamdı keşke her branştan bi doktor acilde olsa...
hü...n
çok hızlı, acısız bir şekilde endoskopimi yaptı ve ilaç tedavisi ile rahatladım, Allah razı olsun
Mustafa Moral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Moral, Genel Cerrahi. Size Mustafa Moral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Mustafa Moral adresi nerede?Mustafa Moral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Asarcıklı Caddesi No:94/A Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Moral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Moral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Moral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Moral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Moral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Moral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Moral hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mustafa Moral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Moral hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Moral, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mustafa Moral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar