Dr. Öğr. Üyesi
Mustafa Nihat Koç
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Gaziantep, İstanbul 2 adres
Randevu +8 daha fazla
İncilipınar Mah. Gazimuhtarpaşa Blv. 36017. Sok. Kepkepzade Park İş Merkezi. C Blok Kat:5 No:21, Şehitkamil, Gaziantep
Dr. Musk Clinic
İncilipınar Mah. Gazimuhtarpaşa Blv. 36017. Sok. Kepkepzade Park İş Merkezi. C Blok Kat:5 No:21, Gaziantep
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Dr. Mustafa Nihat KOÇ Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Saç Ekimi
Ultrason Destekli Lipoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
be...r
Nihat Bey’e göz kapağı estetiğim için gittim. Şu an bir hafta oldu ve sonuç fazlasıyla harika. Ameliyatı klinikte yaptırdım, yorumlardan da gördüğüm kadarıyla Nihat Bey’e güveniyordum. Ameliyat esnasındaki konforum ve doktorumun hiç acı hissettirmeden ve ameliyattaymışım hissi bile vermemesini sağlayan güzel muhabbetiyle el becerisi, iyileşme sürecimin acısız ve hızlı oluşu iyi ki dedirtti. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz, hocam tereyağından kıl çeker gibi hallediyor. Keşke demekten korkuyordum ama iyi ki dediğim şeylere girdi bile.
i̇...a
Botoks ve dolgu için gidiyorum kendisine. Tavsiye üzerine başvurdum. Yaptırdığım işlemlerde hiçbir sorun yaşamadım. Gençlik aşısı da yaptırdım. O işlemden de memnun kaldım. Her zaman asistanına ulaşabiliyorum. İşlem tutmuyorsa Mustafa Bey hemen ilgileniyor. Tekrar yapıyor hastasını kırmıyor. Ben de tavsiye ediyorum çevreme. Kendisini seviyorum.
Hocam demek az kalır ilgisi hakkı abiliği ödenmez annelik estetiği için kendisine başvurdum bütün sorularıma tek tek yanıt verdi çok konforlu acısız bi ameliyat geçirmemi sağladı ameliyat sonrasında çok konforlu bi süreç geçirdim elleriniz dert görmesin hocam
me...
İki hafta önce göz kapağı ameliyati oldum.Ameliyatım başarılı geçti,ödem ve dikişlerdeki iyileşme sürecim gayet iyi hocamın eline saglık ,görüşüm ve bakışımda bariz bir fark oldu düşünenler için şiddetle tavsiye ederim.Unutmadan diğer çalışan arkadaşlarada ilgilerinden dolayı tesekkür ederim,hocam dahil hepsi güler yuzlü ve ilgililerdi,Allah razı olsun,,teşekkurler
Geçtiğimiz aylarda Mustafa Hoca’ya meme ameliyatı oldum. Kendisi vücudunuza uygun olacak büyüklüğü ve işlemleri açıkça söylüyor. Deneyimli ve işinde iyi bir doktor. Sonuç da sizi oldukça mutlu ediyor.
fa...l
Son 3yıldır ciddi anlamda düşündüğüm göğüs estetiğimi işini seven ve büyük bir titizlikle gerçekleştiren Dr.Mustafa Nihat Koç sayesinde gerçekleştirdim.Bu kadar kolay bir ameliyat olacağını bilsem daha önce yaptırmıştımAmeliyattan 3gün sonra sosyal yaşantıma döndüm ve tabiki estetik kısmı en önemlisiydi dikleştirme ve protez işlemi aynı anda yapılmıştı tamamen orantılı ve doğal göğüslere sahip oldum.Bir kadın olarak çok mutlu olunacak bir durum buZaten enerjisi harika bir doktor.Göğüs estetiği düşünenler için gözü kapalı tavsiye ediyorum.Doktoruma çok teşekkür ediyorum ve iyi ki MUSTAFA NİHAT KOÇ diyorum
Doktoruma sosyal medyadan üzerinden ulaştım. Emzirme döneminde memede deforme oluşması ve küçülme sebebiyle meme protezi ameliyatı olmaya karar verdim. Yıllarca yaptığım araştırmalar sonucunda Dr. Mustafa Nihat Koç hocamla tanıştım ve bütün korkularım son buldu hatta bunca yıl beklediğim için pişman oldum ameliyat sonrası dönemin çok iyi ve rahat geçti 5 gün sonunda normal hayatıma döndüm. Meme protezi düşünen bayanlara şiddetle tavsiye ederim
es...a
Arkadaşımın referansı ile bulduğum doktoruma
Tam 1 hafta önce protezli meme büyütme ameliyatı oldum hem çok korkup aynı zamanda çok istediğim bir şeydi forum sitelerinde yüzlerce yorum okudum öldüm bittim çok zor süreçti vs gibi sanırım bende çok zorlanacağım derken ameliyat mı oldum muayene mi gerçekten ayırt edemedim tabi doktorumun beni ameliyat öncesi açıklamalarıyla rahatlatması inanılmaz güven verdi çok konforlu geçti ameliyattan çıktığım günden bu yana sıfır ağrı ile 1 haftamı geride bıraktım keşke çok daha önce tanışsaydım hocamla ellerine emeğine sağlık harikasınız hocam
Göğüs küçültme amacıyla doktorumuza başvurdum.Bu kadar kolay olabileceğini bilseydim daha önceden yaptırıldım.Hiç ağrım olmadı.
c.....
Harika bir doktor,ne zaman ihtiyacım olsa yine her gün ona gitmekte tereddüt etmem.Göz kapağı ameliyatı oldum, sanki yüz nakli yapmış gibi çok çok güzel yaptı.Ameliyat öncesi ve sonrasında eşi ve kendisi çok ilgilendi.Başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Nihat Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Nihat Koç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Mustafa Nihat Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Dikiş, Dolgu.
Mustafa Nihat Koç adresi nerede?Mustafa Nihat Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilipınar Mah. Gazimuhtarpaşa Blv. 36017. Sok. Kepkepzade Park İş Merkezi. C Blok Kat:5 No:21 Gaziantep
- Harbiye Mah Maçka Cad Feza Apt No: 1 Kat 2, Daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Nihat Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Nihat Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Nihat Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Nihat Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mustafa Nihat Koç hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Nihat Koç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Nihat Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Nihat Koç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Nihat Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Mustafa Nihat Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra